10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Danyi
    Remélem a kapusokat is javítják, mert szerintem az is vicc, hogy mindent kivédenek... Múltkor egy gyerek nagyon szopóra állt ellenem és berakta védeni CR-t a kapuba. A vicc az, hogy a kapusskillel nem rendelkező CR7 tök simán kivédte a legnagyobb bombáimat is, ahogy a kapusok többsége véd a játékban. Eléggé röhejes, hogy minden kapus pontosan és jól véd, és néha hihetetlen nagyokat... Videó lent (amikor készítettem nagyon eldurrant az agyam...)

A pár HSZ-szel lentebb lévő problémám is röhej: Csak a játékosom akarom irányítani, és megkapom az egész csapatot a 66. perctől...
    Ami nem lenne baj, de a gép irreálisan jól használja ki a taktikus védekezés adta lehetőségeket, már professional-on is. Főleg Multival játszok, és a játékosok fele nem használja annyira jól a taktikus védekezés adta lehetőségeket, mint a gép már professional-on. Ha már itt tartunk még két dolog: Taktikus védekezés: Miért kötelező Online ezt használni? Mi van azzal aki az online miatt vette meg a játékot, de nem tetszik neki az új védekezési forma??? Biztos megéri erőltetni ezt az újfajta védekezést...

Ami azt illeti úgy ahogy már én is boldogulok vele így 180 online meccs után, de nem tartom normálisnak, hogy egy normális védekezéshez egy verekedős játéknak megfelelő mennyiségű gombot kell nyomogatnom folyamatosan... Jó, hogy szimuláció felé billen a játék, de a játék azért van, hogy élvezetet nyújtson, nem azért, hogy szenvedjünk vele. Ez az új védekezés, pedig semmiképpen nem nyújt könnyed szórakozást, külön nem nyújtott addig amíg abszolút nem tudtam kezelni, mer a régit szoktam meg. Most is húzom a számat, ha arra kell gondolnom, hogy ezzel a védekezéssel kell játszanom.

A másik a játék AI-jének skálázottsága: Semi-Pro-n olyan hülye a gép, mint egy darab fa, úgy viszem el mellette a labdát, ahogy nem szégyellem, az amatőrről pedig ne is beszéljünk. Ezzel ellentétben viszont a Professional már komolyabb kihívást nyújt, de az már sok nagyságrenddel a Semi-Pro szintje felett van... Mindegy, remélem a 13 jobb lesz... :/ Különben meg nem veszem... Mert az Online móddal idén is ráfaragtam rendesen, a már említett védekezés miatt...

Jöjjön a videóm a kapusokról (vicc-és tényleg eldurrant a FIFA-n az agyam amikor csináltam, azért a zene alatta és a kommentek a videóban):