10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• botyika
    Sziasztok!

Akinek eredeti játéka van, megtudná mondani, hogy neki is szaggat-e ha online mérkőzést játszik? Origin angolra van állíta (azelőtt fullon szaggatott), így most néha szaggat, néha nem, arra gyanakszom, hogy az ellenfél internetkapcsolata miatt lehet ez, mert van olyan meccs ahol nincs szaggatás, másik meccsen meg van.

Másik dolog. Amatőr szinten mondjuk Arsenallal vagyok egy hasonló erősségű csapat ellen, akkor simán megverem, de ha belépek ebbe az online módba, hogy ellenfelet keressen nekem a szintemhez képest - ma kezdtem játszani online, tehát alig 9 TP-m van, olyan ellenfeleket ad be akik úgy elpicsáznak hogy csuda. Szóval nemtűnik túl kiegyensúlyozottnak az ellenfélkezelés..

Az originál játék megvétele se volt semmi, eleve szinkron nemvolt magyar, úgykellett levadászni valahonnan a szinkront, nomeg ezt a hülye szaggatást is meg kellett oldani, tehát már kicsit bánom hogy kiadtam érte ennyi pénzt, pláne ha online játékmódokban nemlehet tenni a szaggatás ellen..