FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Est Sularus Oth Mithas
A telepítõfájlokat ugyanúgy ahogy a gyári lemezen vannak?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Többet nem is éri meg játékért adni szerintem ez a 3-4000 ft pont elég.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
és azért van még más is
http://prohardver.hu/tema/fifa_2012/hsz_127-127.html
Na sok keresgélkés után rátaláltam arra a hibára, hogy amikor elindítod a nyelvválasztás ELÕTT kilép!!!
Egy teendõ van!
megkeresni a
/Felhasználó/A Te neved/Dokumentumok/FIFA 12/instance0/replay0.bin -t
és írásvédetté kell tenni! 😄
A gamepadomal nem tudok cselezni. Ajobb kart nem érzékeli és nem lehet sehol beállítani. Tavaly vettem a Genius GU-12 gamepadomat. Nem nálam van csak ilyen már olvastam. Segítsetek! Vagy új gamepad kell a Fifa 12 höz pl:Logitech F510
Elõre is kösz!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Nickem: FEARush-R0ckHaRD
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
akkor nézd meg a beállításokba, ott le is van írva és meg is változtathatod ha nem tetszik az a billentyû 😄

realee_HUN
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Augusztus végén. Úgyhogy hirtelen meg kellett állapodnom Hulkkal, Ribéry-vel, meg Bale-el, aztán végül a franciát hoztam el. Elég jól tolja.
Chicharito is ontja a gólokat. Pofás játék lett. 😊 Meg tud lepni.
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
a gépem a minimum gépigény elvárásoknak megfelelõ. tökeletesen ment rajta a fifa 11 a crysis 2 is, de ez a fifa 12 szaggat nagyon, akkor is ugyan ugy szaggat ha leveszem a grafikát minimumra.
mitöl van ez? nem tudom szaggatast megszüntetni valahogy?
Valaki vett mar errol az oldalról játékot? :S
de ma már nincs erõm kipróbálni, majd hnap
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤