Danyi#32619
Esélytelen sajnos... 11-ben általában jó voltam, de itt... Nem mennek be a kapura lövések, én meg általában minden támadásból gólt kapok... Így nekem nem kell a játék... Pl. egy tegnapi meccsen: Összes kaput eltalált lövés : 13-5; eredmény: 2:3 :@ :@ :@
A védekezés meg egyszerűen 0! A támadókkal nem tudom elvenni a védőktől normálisan a labdát így az ellenfél térfelén a labdaszerzés kb. esélytelen... A védőknél meg kibaszott mód idegesítő, hogyha lenyomom a szerelés gombját akkor tesz egy ilyen suta szerelő mozdulatot bárhol is van éppen a játékos... Ha az A-t nyomom (XBOX kontrolleren) akkor meg közel megy a játékoshoz, de nem megy egy 1,5 méteres távolságon belül...
Tegnap pl. ilyen szituáció volt: Hozza a játékos a labdát, bejut a 16oson belülre, előtte van a védőm megnyomom a szerelést, a védő egy ilyen kitámasztó balfasz mozdulatot tesz, a támadó továbbmegy és belövi... no comment...
Már írtam az EA-nek (mivel arról sehol nem volt tájékoztatás, hogy csak az új szar védekezéssel lehet online játszani), de nem kaptam választ, úgyhogy lassan a fogyasztóvédelem fog következni... :)