Gubo79#32529
Sziasztok!
Lenne 1-2 kérdésem:
- sokat bajlódtam a gamepadom beállításával (végül a controller patch segítségével úgy-ahogy sikerült), de a kapus 11-esnél még mindig nem csinál semmit!!! jobb karral nem tudom irányítani, csak a bal karral mozog jobbra-balra, de azzal ugye védeni nem lehet). MI ennek a megoldása??
- megpróbáltam berakni a spanyol kommentárt, de nekem nem változott semmi (bemásoltam a 2 file-t a game mappába, ahol a magyarnak meg az angolnak is ott van a 2-2 file-ja, kellene vmi mást is csinálnom?)
- és ha már 11 rúgások: azt tapasztaltam, amit itt mások is: vagy mellérúgom, vagy hanyattesik a játékosom, rohadt érzékenynek tűnik az irányítás, mit csinálok rosszul?
- egyébként milyen gamepadot kéne vennem, ha nem akarom minden évben végigszenvedni a beállítást a fifával, neadjisten azonnal működjön a jobb analog, esetleg talán előjönne 1x a rezgő funkció is (amit elvileg tud a controllerem), mondjuk, kapufánál...
Tudom, már volt téma mindegyik kérdésem, becsszó visszaolvastam jópár oldalt, de a megoldásokat nem találtam, segítenétek??