Jobb lett, de még mindíg csak derékig vannak ki a szarból a FIFA-val, fejlődik a game de nem olyan tempóval ahogy elvárhatnánk...
Egy interjúban a producer elismerte, hogy legalább 4-5 év mire teljesen beérik a PES-t játékmenetben. Csak ugye azt felejtik el, hogy közben a KONAMI is fejleszt.
Engem idegesít, hogy a csapattársaim még mindíg nem tudnak helyezkedni s néha értelmetlen módon 3an két méter sugarú körben futkorásznak. Aztán ott vannak a hirtelen mozdulatok amikre a való életben nem lenne képes egy játékos itt meg olyan irányváltoztatást csinál néha-néha a gép vagy az általam irányított playa, hogy hanyattdobom magam. A lövések egy része is elég kontrollálatlan, nem tudom miért de egyes tiszta helyzetekból egyszerűen képtelen vagyok egy sztárjátékossal néha rendesen megrúgni a bőrt. FIFA-zom több mint egy évtizede, ne vágjatok vissza azzal, hogy amatőr vagyok. Én MÁR nem vagyok elvakult, hogy ne vegyem észre a hibákat. Ebből pedig még mindíg rengeteg van a játékban.
A grafikáról szerintem ne is beszéljünk. Ugyanolyan bugos, mint a játékmenet. Elnagyolt, kopár, sivár és csúnya. Tudom, jövőre már NEXTGEN motort kap, de a PES is. Ők sem ragadnak le...
Jó lett a FIFA 07. Sokkal jobb meccseket tolok vele, mint a FIFA 06-al. PES-esebb a játékmenet és jót tett neki, de annyira nem, hogy visszatérjek FIFA-zni. Még akkor sem ha magyar a kommentár, még akkor sem ha alapból minden licensz benne van. Én ezeket a PES-be 10 perc alatt belerakom és még a magyar kommentár sem elképzelhetetlen... A technika megvan hozzá!
Nálam senki sem akarja jobban, hogy a FIFA jó játék legyen. Tudja ezt az aki velem tartott ebben a pár évben, hogy népszerűsítsük ezt a játékot. Nem ezt érdemelnénk...