36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Dexantreal
    Az sokkal jobb, csak mindig lesznek olyanok, akik nem akarják betartani a szabályokat.
  • Kaplan
    Nem jobb, ha nem kell fegyelmezni és mindenki betartja a szabályokat? :)
    Minden probléma a szabályok megszegésével kezdődi. Mindenhol.
  • Dexantreal
    . Bár inkább én házigazdát javasolnék a topikba:P. Ő meg - mármint a házigazda - meg takarítana és a warezos hsz-t írók kapnának egy-két bünti pontot.

Nem jobb ötlet, mint a topik zárás?:P
  • Dexantreal
    Hmm, nem értem akkorse. Miért nem teszik bele a "nemzetközi verzióba"? Hiszen nemzetkeözi! Pont ezért kéne betenniük, mert pl az amcsiban élő magyarokkal akkor mi a fene lesz? Csak egy példa, hogy mekkora hülyeséget csinál EA. Mert a demo-ba is nézzétek meg: angol német, francia, sőt mintha lengyel is lett volna:S, de magyar az nem. Na, de minek hagyják ki? Ugyanúgy benne leehtnénk kapásból, nem értem ezt a hercehúrcát...
  • Kaplan
    Ha ez a topik innentől át fog váltani innen-onnan töltsd, már fent van, hol találok cracket, serialt a FIFA07hez, akkor ideiglenes zárást meg fog érdemelni szerintem, amíg le nem csillapodnak a kedélyek.

Úgyhogy kérlek titeket, semmi warez. Le lehet írni, hogy mi a véleményetek a teljes verzióról, csak ne tegyétek hozzá honnan van meg.

Kérem kapcsolja ki. ^^
  • Kaplan
    Nem 'lessz' (Míg a világ világ lesz, addig a lesz, egy sz lesz...)
    A nemzetközi verzióba nincs benne a magyar kommentátor, elméliteg. Csak amit itthon kapunk. De én az online liga miatt akkor is megveszem, már gyüjtögetek.
  • PLATINO
    ps2 már lehet szedni a fifa 07!!!!na valahol azt írták este 20:00 felé fentlesz egy pár torrenten
  • Forza Italia
    igen lessz.
    Egy fajtát adnak ki
  • dalackraul
    de a warezos verzióba lessz magyar komenntár te fa.........
  • mike0013
    neked van eszed???? MEGNÉZNI NEM TUDOD TE F*SZ???
  • dalackraul
    és a wanadoo.atw.hu az még működik az az oldal?
  • dalackraul
    a warezos verzióba lessz magyar kommentátor?
  • mike0013
    van mit:)
  • oliverb
    köszi!
  • mike0013
    holnap
  • gabi89
    Ez is le volt írva holnap fog kijőnni warezon de még lehet ma este.De ne vegyétek 100%-ra.
    Ui.: FH-n olvastama tesztebe: nem a legfissebb keretek lesznek benne :( ~hamar lessz akkor egy roster frssítés .
  • oliverb
    mindegy milyen nyelven
  • oliverb
    Na a teljes warez verzio mikor jön ki?:D
  • The Hedgehog
    kettőt nem voltam képes végigtolni :D
  • akyyy
    visszaolvastaqm és veszekedést láttam h ma meg 29 már bocsi
  • gabi89
    http://www.fifahungary.com/leiras.php?id=179

Azért durva a 30éves manager mód.Én biztos nem játszom végig a 30évet :D
  • SeLFisCH
    na sajna a professional fokozat már túl könnyű , váltok word classra
  • gabi89
    Visszaolvashattál volna szept.29-én jelenik meg
  • akyyy
    a magyar kb mikor "jelenik" meg ha értitek mire gondolok?
  • Breki33
    Amúgy akik sokat Peseztek multiban szerintem a fifában is jól elboldogulnak a megtolásos labdavezetéssel, egy ember mellett simán el lehet húzni vele.

De hogy jót is mondjak sokkal jobb lett a háló, nem viaszosak az arcok, az új demóban jó helyen van a kijelző, nem kell szórakozni a gamepad beállítással, nincsen annyi vagy akkora bug, szebbek a mezek.
  • gabi89
    Hát ez engem is zavar de tavaly is így volt,hogy a partjelző meg a bíró nem csinál semmit csak futkos a pályán.Elég lol azért.Bugok meg hát minden játékban van fifába külőnősen sok hát ez van az EA szarik ránk.
  • Breki33
    grafikán sokat javít amirt tegnap leírtam, lővéseknél meg a finesz P

De amúgy teljesen egyetértünk aki nemcsak azt nézi mennyi új csel meg egyébb az látja ezeket.

Pesről is tudnék ilyxen dolgokat, de nem ilyeneket, hogy kamu csapatok, meg nem találom el a kaput hülyeségeket.
  • The Hedgehog
    Jobb lett, de még mindíg csak derékig vannak ki a szarból a FIFA-val, fejlődik a game de nem olyan tempóval ahogy elvárhatnánk...

Egy interjúban a producer elismerte, hogy legalább 4-5 év mire teljesen beérik a PES-t játékmenetben. Csak ugye azt felejtik el, hogy közben a KONAMI is fejleszt.

Engem idegesít, hogy a csapattársaim még mindíg nem tudnak helyezkedni s néha értelmetlen módon 3an két méter sugarú körben futkorásznak. Aztán ott vannak a hirtelen mozdulatok amikre a való életben nem lenne képes egy játékos itt meg olyan irányváltoztatást csinál néha-néha a gép vagy az általam irányított playa, hogy hanyattdobom magam. A lövések egy része is elég kontrollálatlan, nem tudom miért de egyes tiszta helyzetekból egyszerűen képtelen vagyok egy sztárjátékossal néha rendesen megrúgni a bőrt. FIFA-zom több mint egy évtizede, ne vágjatok vissza azzal, hogy amatőr vagyok. Én MÁR nem vagyok elvakult, hogy ne vegyem észre a hibákat. Ebből pedig még mindíg rengeteg van a játékban.

A grafikáról szerintem ne is beszéljünk. Ugyanolyan bugos, mint a játékmenet. Elnagyolt, kopár, sivár és csúnya. Tudom, jövőre már NEXTGEN motort kap, de a PES is. Ők sem ragadnak le...

Jó lett a FIFA 07. Sokkal jobb meccseket tolok vele, mint a FIFA 06-al. PES-esebb a játékmenet és jót tett neki, de annyira nem, hogy visszatérjek FIFA-zni. Még akkor sem ha magyar a kommentár, még akkor sem ha alapból minden licensz benne van. Én ezeket a PES-be 10 perc alatt belerakom és még a magyar kommentár sem elképzelhetetlen... A technika megvan hozzá!

Nálam senki sem akarja jobban, hogy a FIFA jó játék legyen. Tudja ezt az aki velem tartott ebben a pár évben, hogy népszerűsítsük ezt a játékot. Nem ezt érdemelnénk...

Függöny!
  • lobig
    "teljesbe ez nem így lessz" --> láttam én már karón varjút. :D
    "rejtett dolgokat használod" --> kár hogy ezek rejtett dolgok...

egyébként én FIFA-val kezdtem és kb két éve próbáltam ki a PES-t. és egyiket sem szeretem jobban mint a másikat. najó, a FIFA-t kicsit jobban. :p
  • Breki33
    ez elég hülye duma

miaz, hogy nincs benne?
    sima ugyaolyan arc mint egy átlag játékosé

ez jó nagy bug akárhogy nézzük.
    És a biró is alapból elég fura.
    Pes-ben megszoktam, hogy int merre tovább, itt meg csak ül mint a beszart hülyegyerek.

Jobb lett szerintem a fifa mint eddig de ezeket a bugokat el kéne ismerni nem megmagyarázni :-)

És alapból illik partjelzőt belerakni, ezt a Konami-nak is mondom.....
  • quack
    ja igen, jo, fasz vagyok, csak en nem jatszottam buherátor nelkul azt gondoltam ott is ilyen rasszizmus elleni reklám a partjelző :\
  • gabi89
    Nem évdem a fifát mert PES fan vagyok de a partjelzőt azért színes mert az a no txtura magyarúl a demóba nincs benne a partjelző texturája szóval a teljesbe ez nem így lessz.Azért mert te a rejtett dolgokat használod(partjelző) ne hibáztast az EA-t.
  • Tom Tom
    Én meg pl most rúgtam egy olyan gólt ami keresztülhaladt a kapus mellkasán mintha egy szellem lett volna.
    Ha én ilyen gólt kapok akkor én nem hogy nem veszem meg eredetibe de le se töltöm.
    De így hogy én rúgtam így nem olyan nagy gáz
  • lobig
    :)
  • quack
    lol :|

egyebkent szerintem egyaltalan nem lett jo, mozgasok elegge szepek, undorito grafika (meg maxon is), mar a demo is tele bugokkal ("szinesboru" partjelző, neha replaynal ha golt lovok a sajat kapumat mutatja), ai nagyon gyökér magas szinten is, peldaul ha a kapussal vedekezeskor kijjeb akarsz jonni akkor az eszmeletlen hulye, hangok pedig hat nem akarom senkinek a kedvét elvenni, de azért egy kis angoltudassal is lehet erezni hogy elegge osszefuggestelenul es nem ritkan nagy hulyesegeket (minden gol bjutiful, ószom, inkredibül sát, hiaba losz 5 golt egy playaval utana elrontasz egy helyzetet akkor is neha mondja hogy le kene cserelni, stbstb)mondanak, ez magyarba szerintem ki fog ütközni elegge...
    szal en valszeg maradok a pes-nel
  • examinee
    Valaki tud megoldást a direcx hibára?
  • lobig
    ez a gamespeed ez jól jön mert néha kicsit összekavarodok a nagy tempóban
  • Breki33
    For better graphics

Delete cfg_pc_l.ini and cfg_pc_m.ini in the map data -> cmn. Then copy and paste cfg_pc_h.ini two times. Call those two copies cfg_pc_l.ini and cfg_pc_m.ini

Options

Create the file locale.ini in your main demo directory.
    Here you can put:

RESOLUTION = 1024x768x32 (for resolution 1024x768)
    WINDOWED = 0 (0 is not windowed, 1 is windowed)
    VIDEO = 0 (0 is no intro video, 1 is intro video on)
    NEVERENDING_GAME = 0 (0 is not neverending, 1 is neverending)

For the next things you have got to type [OPTIONS] first!
    GAME_SPEED = 0 (0 is slow, 1 is normal, 2 is fast, 3 is even faster)
    GAME_LENGTH = 4 (the number is the length of one half in minutes)
    REFEREE = 0 (0 is no referee, 1 is referee on)
    NUM_SUBS = 5 (the number is the amount of subs you take with you when you play a match)
    DIFFICULTY_LEVEL = 0 (0 is amateur, 1 is semi-pro, 2 is pro, 3 is world class, 4 is legend)

With me, it looks like this:

RESOLUTION = 1024x768x32
    WINDOWED = 0
    VIDEO = 0
    NEVERENDING_GAME = 0
    [OPTIONS]
    GAME_SPEED = 1
    GAME_LENGTH = 10
    REFEREE = 1
    NUM_SUBS = 7
    DIFFICULTY_LEVEL = 2
  • Grusi
    Okej, nekem mar kb az is eleg, ha elgondolkodtok rajta :) Remelem azert minel tobben beruhaztok ra, mar csak azert is, mert online-t csak erdetivel lehet tolni.
  • LasCar16
    13990 HUF