unrealnoise#30584
én PC-s FIFA-tól nem várom el, hogy menedzser játék legyen, maradjon meg játéknak, ami arról szól, hogy egy együttest irányítasz gamepaddal. Amúgy egeres kezelőfelület ne is legyen szvsz, max ahogy a PC-s verzióban, lehessen használni, ha akarod. Nekem a microsoftos gamepaddal tök jó, hogy sosem kell az egérért nyúlnom két meccs közben. viszont a FIFA 2011 azért javulhatna számtalan téren...
pl a keretnél röhej, hogy nem látszik mind a 11 játékos egyszerre, hanem csak tíz. és állandóan le kell görgetni. plusz ismeretlen csapatnál néha azt sem tudom hol járok amikor legörgetem, jó lenne ha a cserék és a tartalékok kapnak egy külön halvány háttérszínt.
a tabella és sok minden más is lehetne kicsit dizájnosabb, jobban átláthatóbb, logikusabb. egy menedzserjáték felületének átláthatóságát és stílusát kéne átvenni. kisebb betűméretek is lehetnének szvsz.
a PES-ben volt egy olyan ötszög ami a játékos képességeit mutatta, mindegyik sarokban addig futott ki a vonal, amennyire jó az adott dologból. Ez atom jó dolog (eszembe se jut jobban kivitelezett), FIFA-ban nem értem miért nincs ilyen :/
aztán jó lenne még látni, hogy milyen lábas is az adott játékos, már a "keretben" is fel lehetne tüntetni.
a konzolos FIFA 11 amúgy szebb és letisztultabb lett szerintem, menüre meg mindenhogy, remélem tovább fejlődik és azt kapjuk meg mi is, egy az egyben.