36657
-
#30587 de hiba nyomom nem cselez -
#30586 Amelyikre beállítod a jobb analóg irányait. -
#30585 akkor meg tudod monadni billengyüzetel melyik betüvel lehet csellezni elöre köszi -
unrealnoise #30584 én PC-s FIFA-tól nem várom el, hogy menedzser játék legyen, maradjon meg játéknak, ami arról szól, hogy egy együttest irányítasz gamepaddal. Amúgy egeres kezelőfelület ne is legyen szvsz, max ahogy a PC-s verzióban, lehessen használni, ha akarod. Nekem a microsoftos gamepaddal tök jó, hogy sosem kell az egérért nyúlnom két meccs közben. viszont a FIFA 2011 azért javulhatna számtalan téren...
pl a keretnél röhej, hogy nem látszik mind a 11 játékos egyszerre, hanem csak tíz. és állandóan le kell görgetni. plusz ismeretlen csapatnál néha azt sem tudom hol járok amikor legörgetem, jó lenne ha a cserék és a tartalékok kapnak egy külön halvány háttérszínt.
a tabella és sok minden más is lehetne kicsit dizájnosabb, jobban átláthatóbb, logikusabb. egy menedzserjáték felületének átláthatóságát és stílusát kéne átvenni. kisebb betűméretek is lehetnének szvsz.
a PES-ben volt egy olyan ötszög ami a játékos képességeit mutatta, mindegyik sarokban addig futott ki a vonal, amennyire jó az adott dologból. Ez atom jó dolog (eszembe se jut jobban kivitelezett), FIFA-ban nem értem miért nincs ilyen :/
aztán jó lenne még látni, hogy milyen lábas is az adott játékos, már a "keretben" is fel lehetne tüntetni.
a konzolos FIFA 11 amúgy szebb és letisztultabb lett szerintem, menüre meg mindenhogy, remélem tovább fejlődik és azt kapjuk meg mi is, egy az egyben. -
#30583 Semelyikhez nem illik a billentyűzet, mert egyszerűen szar hozzá. Ahogy autós játékot sem játszunk billentyűzettel. -
#30582 elöször megvetem de véletlen angol volt azután inkább letöltötem -
#30581 letöltötted? mert akkor megértem... -
#30580 a Fifa 9 hez illik a billentyüzet és egérel is lehetett irányitani nem értem a 11 be miért nem rakták legalább a egér vezérlést mert konzolal meg béna vagyok és a 9 be cselezni is simán lehetett billentyüvel a 11 meg szinte sehogy -
#30579 Semmi baj a kezelőfelülettel, gamepaddal tökéletesen kezelhető (focis játékhoz nem való billentyűzet).
FMhez kár mérned, az egy másik EA termék, ott meg a foci része egy fos, nyílván összeolvaszthatnák a kettőt, de az kevesebb bevétel, meg a játékosok egy jó részét (pl. engem) nem érdekli ennyire mélyen a managelés. :) -
#30578 Az a baj a menedzser móddal hogy én az FM-hez mérem, azt pedig nyilván sose fogja elérni. Na meg a másik hogy sosem fog pc-s kezelőfelületet kapni, jelen formájában meg szar az egész(a kezelőfelület). -
unrealnoise #30577 pfú, rég jártam erre, de meguntam a szimezést, filmezést, sorozatozást kicsit, aztán tegnap lenyomtam a FIFA 11-el 12 órát kábé egy nap... :D persze menedzser mód majdnem teljesen manuális, kézi vezérlés, a lövés van rásegítve kicsit. meg persze még nem hardcore szinten. :)
a konzolos FIFA "menedzser módja" mennyivel jobb? "Jövőre" már holtbiztos, hogy egy az egyben azt kapjuk, mint a konzolosok? előre is kössze. :) -
#30576 -
#30575 Mért nem úgy értette? -
#30574 Köszi szépen -
#30573 azért nem kell lehordani a másikat! -
#30572 meccs közben! :D XD -
#30571 de ha kapushoz kerül a labda akkor ki lehet vele jönni :D
-
#30570 sehogy!
visszaolvasás manapság luxus??
vagy
CTRL + F és kapus! xD
De ha jó nézem ezt TE MOST HARMADJÁR kérdezed és még mindig csak Konzolon lehet .. -.-"
De még a saját kérdésére kapott választ is lusta megnézni! -.-" -
#30569 thx -
#30568 A betű... -
#30567 kapusal hogy lehet lenni? -
#30566 természetesen minda 2 kérdésedre!
Beregisztrálsz letöltöd és bemásolod a Fifa 11/games/db mappába!
Utána Creation Mster 11-gyel tudsz módosítgatni!
De miátán bemásoltad a .db filekat után futtas le egy i68Regenerátrot és töröld ki a Keret filet a Dokomentumok/Fifa 11 mappából! -
#30565 Az átigazolási patch-ben a beígért játékosfejlesztést is megcsinálták? Mert ha igen akk nem lehet leszedni warez játékra is? Vagy lehet szerkeszteni vhogy a játékos statisztikáit? -
#30564 TILOS az Off,a Flém,és a Warez!Egyébként a külföldi kommentátorok sokkal jobbak pl:Olasz bajnokságot nyomom Managerbe Olasz kommentárral istenkirály. -
#30563 http://bitsnoop.com/fifa-11-hungarian-immxpc-q19018979.html
teljesen magyarul felirat+szinkron -
#30562 valszeg előző szabalytalansagert... -
#30561 lol :DDD -
#30560 ha jól látom és Balotelli az akkor megérdemelte:D -
#30559 Ez érdekes :-)
-
#30558 omg -.-" XDDDD -
#30557 ok köszi -
#30556 Bemész az editorba és beállítod mind a 4 irányt. Sosem fogsz tudni rendesen cselezni/fifázni billel. Vegyél egy kontrollert sztem. -
#30555 billengyüzetel a jobb anolag mi mert nincs vezérlöm -
#30554 Sehogy, csak a konzolos verzióban van.
Mi az hogy pc vezérlésre állítani a játékot?:D Csel amúgy LT+jobb analóg -
#30553 kapus hogy lehetek? és hogyan lehet pc vezérlésre átálitani a játékot mivel igy egy kicsit nehéz irányitani pl:a cselezö gombot se tudom mi a pc változata a konzol résznél -
#30552 Kösz a választ, valószínűleg ezek közül fogok majd választani :) -
sanyiute #30551 aki PS3-on fifázik kérhetném vegyen fel PSN: SANYIX -
#30550 Túl éles, nem jó szerintem. -
#30549 Aham, köszi. Akkor ezért lettek körök a nou campban. :) -
#30548 hogy lehet kapusal lenni?