Lenne egy kérdésem azokhoz, akiknek megvan eredetiben és online is játszanak.
Eddig a "kipróbálási verzió"-val játszottam és nagyon tetszik a játék, már a gamepad-ot is kezdem megszokni, direkt vettem is egyet hozzá, de én mindig viszonylag hamar megunom a gép ellen való játékot. Utoljára a 09-et vettem meg eredetiben, de abban csalódnom kellett, mert abban az online játék nagyon rossz volt (nem tudom, hogy csak nálam-e, de állandóan megszakadt a játék félidőben és az nagyon idegesítő volt, ráadásul mindig azt hitték rólam, hogy direkt léptem ki...), és az elvette egy időre a kedvem a fifazastól. Azóta nem is nagyon fifaztam, de hallottam, hogy ez az új most nagyon jó lett és hát ki is próbáltam és nagyon tetszik.
Kérdésem az lenne, el tudná-e mondani valaki legyenszíves, hogy most jó-e az online játék, meg hogyan megy körülbelül és milyen lehetőségek vannak. 09-ben voltak szobák ahova be lehetett lépni játszani, meg kupák is voltak, de mostmár ugye van ilyen egy embert irányítok játék is, az is érdekes lehet. Valamint, hogy mostmár stabil-e a játék, az nagyon fontos lenne.:)
Válaszokat előre is köszönöm!;)
Ui.: Azt még kifelejtettem, hogy sokan játszanak-e és nem kell-e sokat várni, hogy össze lehessen hozni 1-1 meccset. :)