FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"ez egy konzol port gamepaddal lehet a benne rejlõ 360fokos mozgás-t passzolást stb. kihasználni."
nyilván mivel billel fizikailag csak 8 irány van de sokan nem fogják fel v én vagyok a hülye 😄

[HUN]FaTaL
Akkor jó legalább lehet nyelvet választani 😊 Áh, én még ultra kezdõ vagyok 😄 Gép ellen is csak proban nyomom. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

az elején ugyanúgy van intro meg minden beléspz, igen magyar is marad😊, aztán mgátol belép a lanba ott megkreálod a szobátr és kész
után már te irányitasz mindent, ennyi, majd játszhatnánk 😊
[HUN]FaTaL
Hm ez megoldaná a nyelv és egyéb problémámat is 😊 És utána nem lép magától a menüben vagy mit csinál? Mert gondolom hookot küldene a proginak és háth anem a menübõl indul akkor összevissza lépkedhet magától.

Meg van a megoldás a gamneranger kreál egy rna file-t ott a skip blowt 1 rõl 0-ra kell álitani aztán meg írásvédetté tenni és kész aztán mûködik online a bill is 😊
Van valami megoldás a kilépõs hibákra? Van amikor lejátszok egy meccset mennék vissza a menübe és hibát észlellel leáll. Valami megoldás rá?
[HUN]FaTaL
Csak konzol.

Hali!
Nekem egy gyors és egyszerû kérdésem lenne!
Merre találom a "Be a goalkeeper" módot?
Vagy az csak konzolokon elérhetõ?

[HUN]FaTaL
Mert inkább a PEShez igazították most az irányítást ahogy elnéztem, amit én egyáltalán nem bánok mert kb 6 éve olyan szar a fifa hogy nem játszottam csak pessel.

nos ha tudod hogy játékban mi micsoda akk utána te be tudod magadnak állitani ugy ahogy akarod, ugy ahogy régen volt vagy akárhogy😊 szoval h eddig mi micsoda volt az szinte lényegtelen, számítana ha nem lehetne irányítást állítani😄 kis odafigyeléssel elég könnyen átlátható az írányítás beállítás
hedonist
eddig pl billen aD volt a szerelés, most az S az ami a passz egyben.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
hát én neten mindenkit megvertem Bill.el a fifa 10 ben még ezzel mar nem biztos😄 de ez annak tdhato be h nagyon ki lehet ismerni a jatekot.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Breki33
ez baromság

ugyanúgy lehet gamepad pc-hez is !

ez egy konzol port gamepaddal lehet a benne rejlõ 360fokos mozgás-t passzolást stb. kihasználni.

De aki ezt nem érti meg egy kis segítség

FIFA 11\Game\fifasetup\ könyvtárban indítsd el a fifaconfig-ot. ott beállítások -> játék beli billentyûzet fül és beállítod így:

hedonist
najó és melyik gamepad ami a legjobb PC-s fifazashoz szerintetek? amugy meg ezt,h teljesen manulra allitsd a jatekot kell gamepad mindenkep ugye billel nem lehet?

Játékfüggõ,konzolon van ami kontroller-er xar Pc-n van ami keyboard-al xar.
Focis játékok és egyéb sport gammák mindenhol gamepad.
Sz.tem full odi ha v.ki bill.-el játsza pl.fifát.Lehet jól tolja bár ezen játékosok inkább veszíteni szoktak kontra gamepad ellen;-)

★ 汤姆 李

Rendben értem😊 sok siekrta tanuláshoz😛 nekem is kéne még tanulégatni dehát ember ellen szivesebben játszok mint gép ellen. Am én is "gondba" vagyok emiatt h melyikkel játszak egymás után játszani a kettövel érdekes😉 Hát hivatalosan sokkal jobb lenne de azt hiszem nekem ez a lehetõség most ki van lõve😞
Breki33
Majd ha nem lesz ilyen kacifántos és megtanultam az advanced védekezést is :-)

Arra most nincs idõm, hogy ezzel tököljek hogy megy nem megy miért nem megy.

Meg ma megjött ugye a Pes is nem tudom, hogy hogy fogom a kettõt összehozni pl egész más a lövés. Kérdés ott milyen lesz az online.

De persze benne vagyok, de lehet akkor már hivatalosan kéne nem kerülõ utakon.
[HUN]FaTaL
😄D

A billentyûzet nem játékokhoz, hanem adatbevitelre való. Persze a feladatát ellátja itt is, csak nem tökéletesen.

Hát igen , én sem szeretem a gamepadot, az a konzolos játékhoz van . Azért Pc , hogy lehessen billentyûzettel és egérrel tolni.
sztem nézd meg a játékban h melyik funkcio melyik gombra van állitva majd játékon kivül állitsd be ugya billentyûzeted ahogy szeretnéd.De ha teheted akkor inkább válts Gamepadra billentyüzeten nem tudod kihasználni rendesen a 360 fokos mozgásrendszert szerintem
Hi!
Van még vki rajtam kívül aki bill-el próbál játszani?
Melyik a játékos váltás, melyikkel lehet cselezni? annyi szar gomb van a configban de egyikkel se tudok cslezni játékost váltani, meccs közben taktikát váltani 4lehetõséget látom de ennyi.
nm. hát most változott és szerencsére nem csak ez😛
Köszi , hogy eddig nem jutott eszembe , pedig kézenfekvõ , csak a korábbi
kiadásoknál a saját Fifában kellet .
játékon kivül a setupba..fifaconfig.exe..😊
Breki,tervezed hogy játszol majd LAN-on?😊 hátha sikerülne hasonló színvonalu meccseket játszani mint a Pes-el annó😊
Sziasztok. Hol tudom a képernyõfelbontást beállítani ?
Kösz a segítséget!
[HUN]FaTaL
Egyszer nekem sem reagált a gamepadre, de csak elsõre. Kihúztam a kormányt és jó lett. Nem tudom a billentyûzettel mi a helyzet, nem próbáltam.

Vagy 10x megpróbáltam már csapatot tudok választani meg minden aztán amikor elindulna a meccs akkor nem reagál😞 miért?
[HUN]FaTaL
Nem vagyok otthon. Aztán megnyomod a start gamet és kész. Annyi a lényeg hogy a szobából indítsd a játékot.

Nem akarod velem kipróbálni?
Mindent hagytam és mégis, na mind1, akkor megpróbáljuk mlg1x. És ha én akarok hostolni akkor mit kell csinálnom, gamerangerbe csinálok egy szobát aztán valaki bejön aztán mit kell csinálnom? simán rányomok a fifa 11 exe-re és akkor ott a lanon belül csinálok egy szobát, vagy hogy?
[HUN]FaTaL
Nem mintha a pesben nem lenne ugyanolyan a bill beállító panel mint a fifában...

Végre van egy jó fifa 😊

#28942: De reagál az csak kb 5 másodpercenként. Hostoljátok újra, egyszercsak jó lesz 😊 Illetve nekem akkor szaródott el amikor belenyúlkáltam, hagyd hogy magától lépjen a lan menübe meg ilyesmi és jó lesz.

Sziasztok! Nem tudom kipróbálta már gamerangeren a Fifa 11-et , h más hostol akkor nálam mûködik minden, kivéve, hogy a játék közben nem mûködik a billentyûzet, nem reagál semmire, valaki tudna segiteni?
báttyó02
1. nincs
2. szabadrúgásnál LB+lövés, akkor laposan lövi
3. csapatnak semmi köze nincs hozzá,egyéntõl függ a dolog. pl. realba c.ronaldo 5csillagos cseleket tud,de mondjuk higuain csak 4csillagosat

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

én se találtam meg az edzést ezért az elsõ szezonom a tanulással telik, ezért is vagyok 9. (meg a totál kézi irányítás miatt) xD

Breki33
egyrészt a Pes már kijött, másrészt az is konzol port
egyáltalán nem volt ezért kár évek óta erre várunk

egyébként érdemes minkét játékot gamepaddal kipróbálni 😛
gamepad

Clement
Elképesztõ egy rakás fos lett ez a game, képtelenség a billt normálisan bekonfigurálni, kár volt pc-re átültetni, azonnal töröltem, alig várom a PES-t!<#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3>

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

elite
3 kérdés:

1. Ebben nincs olyan tréning lehetõség mint a boxos WC 2010-ben van? Mármint teljes csapatos edzés?
2. XBOX controllerrel játszom. Hogy kell leszorítani a lövést szabadrúgásnál, és hogyan ha csak menet közben kapúra bikázok?
3. A cselek csillagos kategóriákba vannak osztva. Ez mit jelent? 5 csillagos cselt csak 5 csillagos csapat tagja tudja megcsinálni?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Breki33
Breki33
[HUN]FaTaL
Mi is nyomtuk haverral, néha belaggol, nem vészes (win7 x64). Sokkal nagyobb baj, hogy ennél a gamerangertnél létrehozza az rna.init és mindent magától intéz, ami lan (másképp nem is mûködik), így átáll angolra a játék mivel átugorja a nyelvválasztást.

Breki33
köszi a választ, pár lapot bescannelhetnél mutatóba

a lagolás úgy néz ki fõleg win 7 64-es gépeken fordul elõ és drivertõl független.

Nálam hál az égnek jó.
Breki33
tudom, erre írtam korábban egy lehetséges megoldást

ahogy látom másoknál mûködött bár nem jeleztek vissza 😛
Golyo69
a gameranger segítségével?? nekem még mindig nem volt idõm kiprálni...de remélem már délután igen 😄

GGMU

matthias92
igen, csak nekem még települni sem települ fel. install közben írja ki, hogy nincsen meg.

Most kipróbáltam. Igen, tudok menteni 😊 (csak nem eleget 😄)
Vazze 11-esekkel nyertem 9:8-ra 😄 úgy, hogy Casillas rúgott Casillasnak 😄 Az egyik kivédte, a másik nem 😄 Micsoda dráma 😄

hát nem tudom, ti hogy játszotok, de én ma átállítottam mindent manual-ra. a passz, az ívelés, a kapura lövés, minden manual-on van. kiba' nehéz így a játék, de élvezetesebb. pl. játékostárs mögé megy a passz vagy éppenséggel túl hosszú... egy élmény. ha ráérez az ember, akkor tényleg oda rakod a labdát ahova akarod, és nem oda, ahova az AI rakja. próbáljátok ki! <#smile>

nem ertem ezt a kombinaciot!😊 valaki irja le legyenszives hogy hogy tudok cselezni😊 mit hova allitsak:$
Igazából még nem próbáltam ki, mert minden mentést elhasználtam a demóban. Igen, a kézikönyv teljesen magyar nyelvû. 😊
És a laggolós kérdésedre:
Win7 64 biten játszok, fix 60 FPS van, de ezt szvsz. csak a program mutatja kifelé. Tehát amikor ráközelít a játékosokra, meg stb. tuti leesik az FPS, csak mi azt nem látjuk.
Egyébként singleplayerben semmi lagot, multiban egy kicsit tapasztaltam.