10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    pedig ezek nagyon sokat dobnak egy játékon , ha csak pl rendes szurkolást és hangokat nézzük az is hihetetlen sokat számít

nekem speciel szükséges hogy érezzem, hogy egy focimeccset játszok rendes gyepen körítéssel nem egy asztalterítőn

Ugyanígy számítanak a rendes mezek, reklámtáblák, cípők arcok és még a korrekt mezszámozás is !

egyébként több pontatlanság is van ebben a hozzászólásban
    egyik a játékmenet átalakítás, pont ma linkeltem be egy ilyet és ugye Matrix név Pes-ben már hírnevet szerzett ezzel kapcsolatban. Szval ez egyáltalán nincs így.

Sőt még mi is csináltunk korábban Hedge-vel Gameplay patcheket pl ahhoz a fifához amiben egyszerűen nem lehetett távolról gólt lőni.
    És ezek működtek is használatukkal javultak ezek a dolgok.

Másrész eddig se volt leszarva nagyon sokan próbáltak abból ami volt vmi jót összehozni elég csak a FIFA 10 -es Next-Generation Graphics Patch-okra, Doug féle dolgokra, JunJoong's patcheire

És akkor még nem beszéltem a külön Soccergaming-os fórumokról összesen 141 ezer hozzászólással !
    FIFA 10 Kits Forum ->236 Threads
    FIFA 10 Faces Forum ->141 Threads
    FIFA 10 Mods Forum ->297 Threads

Szval egyáltalán nem volt leszarva évekig mi modderek próbáltuk helyrehozni azt amit az EA elfelejtett slendriánul megcsinálni kezdve a fekete fehér szögletzászlótól kezdve a #29554-ben látható szar csíkozásig. Ezek engem igenis zavarnak és a külföldi fórumok hozzászólásait tekintve úgy néz ki nemcsak engem. !