FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
tessék <#mf2> te meg ezt <#fogmosas>
de baszki még mindig nem mondod milyen árulkodásról beszélsz?mert nem értelek,de miért személyeskedsz?:S
de én meg nem bírom a te okoskodó fejed (és nem mondom,hogy kocka pedig lehet te is az vagy,de mivel nem ismerlek igy ilyet nem mondok)
igen veled egy a rohadt nagy baj!
ha vkinek x jó neked meg y akkor akinek az x a jó az egy szar...
sajnos ez van, mindig mindenben neked van igazad sajnos 😞
Firerock
használd már azt a rohadt válasz erre gombot

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
gratulálok 😄 azért csak megtetted 😉
Brekit nem értem miért csinált ilyen hülyeségbõl vitát<#fejvakaras> utána meg Dean-nel szemben személyeskedett mi a fenének? elmondtuk a véleményünket melyik a jobb ennyi...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SLICK
csak ez nem PC gameplay

Breki33
itt nem, de ez konzolos
daver88
vótmááá???

Breki33
errõl van szó tök jól megfogalmaztad a lényeget
de részemrõl itt zártam
daver88
teljesen egyetértek, nem is ezzel van a baj...

Breki33
van ennek más elõzménye is nem errõl van szó

nem bírom az árulkodós okoskodó kocka fejét
symbol
dehogynincs "igaza". bizonyos eszközöket arra találtak ki amire, illetve a profik azzal használják a szoftvereket amivel. nem véletlen. focis játéknál ez gamepad, autós gammánál (fõleg szimulátornál) pedig kormány. stratégiánál meg egér+bill. lehet köztes megoldásokkal is szórakozni, de versenyszerûen nyomni nem egy "célhardverrel" butaság, mert az, tény, hogy szarabb, legtöbb esetben még csak megszokás kérése sem. egy autós játékban a legelsõ kanyart sem lehet bevenni billel úgy, mint kormánnyal rögtön, íven tartva. ha valakinek viszont nem hiányzik az a pár tized vagy a profibb játékélmény, meg etecera, hát annak szive joga, de azért ami jobb, az jobb. 😄 sorry 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

daver88
olyan kicsinységeken vitatkoztok, hogy elképesztõ

mindenki azzal játszik, és avval, amivel szeret/lehetõsége/kedve van...
nem értem minek ezt túlreagálni...

egymásnak úgysem tudjátok megmagyarázni, kinek van igaza...mert senkinek sincs.

off vége, jöjjön már valami DEMOO
<#wow1><#wow1><#wow1>

báttyó02
-.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
erre nemis érdemes <#kocsog>
persze b+ megint csak neked van igazad,kérdeztem vmit erre kitérsz a válasz elõl 😄 szánalmas vagy.
csá! nem kell rá válaszolni!
hedonist
Na ezt be lehet fejezni, ne szarjátok tele a topikot, mer azt hittem má elõbb megjelent,h 30+ komment van.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Breki33
volt ilyen?

nem

gondolkozz egy picit
a másikon is és ne magyarázgass már ilyenkor nem szokták használni tök felesleges is

hát nem egyértelmû,mert az a frankó ha nyomsz válasz erre gombra 😊 hiszen mivan ha írni akarsz vkinek egy üzit és mire elküldöd addigra vki gyorsan eléd postol? gondolkozz picit.. (ja igen akkor jön gyors még1 hsz ,hogy x számú hsz-re ment 😄DDD)
amugy nem értem mire célzol ezzel -> "ne velem kötekedj árulkodós"
-.-
Breki33
kb 10 évig toltam bill-el

így hogy érzem mi a különbség és eszembe nem jutna újra azzal játszani
nincs pénzem kormányra😊

egyéni vélemény sokkal jobban megy Billen a FIFA..bajnokságot is nyertem úgy mások ellen, nem kellett ahhoz cselezni rém egyszerû volt...cselezni akarsz oké gamepad😊 "ízlés dolga ki mivel tolja"...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Breki33
igen mivel a válasz erre gombot akkor használjuk ha nem rögtön a következõ hozzászólás az és nem egyértelmû

ne velem kötekedj árulkodós

válasz erre gomb-ra klikkelni annyira nehéz és megerõltetõ? -.-
Breki33
az nem autós játék amit te tolsz
ps3 gamepadon jóó tolni az autós játékot 😄

ja milyen nevetséges volt mikor bejött a kormány a divatba és alig pár embernek volt megfizethetõ 😊
de én amugyse játszo autós game-t , sõt vagy 1éve h toltam 😄
de bíztos h kormánnyal sokkal élvezhetõbb
Breki33
ja a bénáknak 😛

autós game gamepadon nevetséges
autós game gamepadon ,de a fifat bill-el tolom 😄 próbáltam gamepaddal de nem ment aztán meg nem akartam idõttölteni vele h átszokjak mikor tökre megszoktam a bill-t 😄
szóval bill az igazi!
Breki33
ezt nem teljesen értem ha egyik játékban megszoktad a gamepadot a másikban is mennie kéne simán

autós játékot meg kormánnyal kell játszani
daver88
én is így vagyok ezzel...PES egyértelmûen gamepad, de fifát nem bírom megszokni...maradtam inkább billnél

Breki33
na ez hülyeség

sokkal jobb gamepadon bármelyik focis játék össze sem hasonlítható
szerintem a FIFÁ-t jobb billel nyomni...cselek jobbak a kontrolleren, de amúgy könnyebben tudok mozogni, ha a bill-t nyomom...megszokás kérdése, autós game-k viszont a kontrolleren mennek jobban

Breki33
igen felesleges, szerinted mivel kommunikál?
ígen könyebb gamepad sokkal jobban kezelhetõ

évek óta használom a rumblepad 2 sosem éreztem ezt
sokkal jobb így mint egy nehézkessel már mások is írta korábban

dehogynem igaz honnan akarsz játszani ágyból?
egyébként azis simán megoldható vezetékessel is

De nem kivánok ezen vitázni téged ismerve úgyse fogadod el más véleményét 😛
Firerock
felesleges sugárzás?-.-
jobban kezelhetõ?
könnyebb,ez igaz de olyan amikor megfogom mintha ketté tudnám roppantani...
és nem igaz hogy tök felesleges mert én simán kihasználom a korlátlanságát

Breki33
könyebb, jobban kezelhetõ, így nincs még egy felesleges sugárzás, és olcsóbb megbízhatóbb

az én olmótlan cordlessem évek óta a fiók mélyén porosodik senkinek sem kell, tõk felesleges
Firerock
miért?

Breki33
inkább vezetékes
Firerock
nekem cordless van,az nagyon király és fasza súlya is van,én többek között azért vettem cordlesst mert az masszívabb
ha van pénzed,és lehetõséged akkor a cordlesst ajánlom mert mindenképp masszívabb,de a vezetékes is nagyon jó

xboxos az egy fos inkább a másik

szerinted a sima rumblepad 2 is megteszi vagy a cordless a király?

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Firerock
utóbbi,nekem az xbox nem áll kézre és a rp2 jobban is bírja a strapát

Sziasztok.
MIt ajánlotok inkább a pc verzióhóz? xbox 360 controller, vagy logitech rumblepad cordless 2

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Prince23
<#banplz>

hedonist
A Demo 16-án, a teljes 28-án csak vissza kéne olvasni, de az fárasztó nem?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

mi jelenik meg holnap?
FSpofon2
kábszeres oldalon már fent van

Arab money

holnap