10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    nem, nem csak az a feladatod

nézd már meg az advancedben, hogy mennyi mindenre kell figyelni és a védekezéseket kombinálni, pont nem arról szól amit írsz kombinálni kell a többfajta védekezést egyikkel területet szűkíteni másikkal szerelni harmadikkal üres területeket lejárni indítások ellen védekezni. Ezt mind jól elmagyarázzák a videóban.

"csak annyi a feladatom hogy kapuralőjjek, passzoljak, cselezzek."

vedd csak le a segítségeket mind, aztán nézd meg mennyire boldogulsz ezekkel
    elárulom nem nagyon fogsz, hogy miért?

ki tudja hányadszor magyarázzuk még egyszer megpróbálom:
    "Egyszeruen a billentyuzet nem alkalmas arra, hogy kihasznald a jatekben rejlo teljes potenciat. Ehhez sajnos kell az analog kar. Ez van.
    Hiaba csinalnak meg "ertelemesen" a jatekot, billentyuzettel lehetetlen olyan finomsagokat osszehozni, mint ket analog karal, ami 360 fokban forog."

Most ezen be lehet sértődni nyomni a nem szeretem a gamepadot szöveget vagy rájönni, hogy így mennyivel jobb és élvezetesebb a játék, És gamepadot már 3-5 ezer forintért is lehet kapni, tescoban talán még kettőért is :P

A grafról korábban már leírtam a véleményem, hogy mi nem tetszik, páran személyes sértésnek vették :P

Egyébként én kb 3-4 éve egy gamepadot használok és csak focikhoz, kb ötezerbe került. Ennyit simán megér.