10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    csak pár dolog

a védekezéssel kapcsolatban ajánlanám a ma berakott #28935-et és annak advanced részét mert ügy látom ez azért kéne

illetve ajánlom az alábbi figyelmes elolvasását nagyon tanulságos ezzel kapcsolatban

"Elsősorban azt szoktam csinálni, hogy az általam irányított emberrel helyezkedek, hogy ne nagyon tudjon passzolni, és nem futok oda vele a labdát vezető ellenfélhez. Inkább a B-vel (lenyomva tartva) szoktam oda küldeni a legközelebbi gép által irányított csapattársat, mert sokkal hatékonyabban, pontosabban és gyorsabban oldja meg, szinte alig szabálytalankodik, és ha megvolt a szerelés, akkor át vált rá az irányítás.
    Ha mégis az általam irányított játékossal akarok odamenni, akkor régebben azt csináltam, hogy az A-t lenyomva tartva és szükség esetén a futást is lenyomva tartva a játékosom oda szalad a labdát vezető ellenfélhez (irányítani sem kell) és szereli is (legalábbis megpróbálja). Ezzel két baj is van, egyrészt ez egy buta módszer, mert nyíl egyenesen fut az ellenfél felé, és az irányváltoztatásokkal könnyű megszívatni, másrészt sokszor csak buta rángatózás-lökdösődés lesz belőle, ami lassabb, mintha nem nyomom az A-t, hanem csak futok és keresztezek. Mostanában inkább ezt csinálom, inkább megpróbálok keresztezni, keresztbe futni a labdán, és akkor el is veszi tőle (ehhez az A sem kell), esetleg ha muszáj, akkor nyomok A-t, hogy odalépjen messzebbről, de ezt inkább csak olyankor, amikor lassan vezeti a labdát az ellen vagy trükközik."

Az egy játékossal gyakorlás pedig nem baromság ellenkezőleg nagyon nagy ötlet elindul az edzőpályától a meccs helyszínéig és nagyon jó gyakorlás.

Arról, hogy nem bill-el kéne játszani ma már részletesen beszéltünk !

"supán nem ugyanazt a régit portolták át mint eddig"

Hát ez nem teljesen így van mert most először portolták végre eddig kb a 2004-es motort kaptuk.

A többiben van valami.