10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• GyaxyBoy
    Nem tudtam, hogy FIFA 11 es topik ez?! :D Mik ki nem derülnek itt a végén! :)
    Szóval, ha ide jön egy szerencsétlen és meg merészeli kérdezni, hogy tud e neki segíteni valaki a FIFA 98 ban, akkor azt Te elküldenéd? FantasztiKUS ember vagy! :)

Egyébként még mindig nem értem! Minek szólsz be, ha nem segítesz a másiknak?
    Ki a f*sz vagy Te? De most komolyan?
    egyébként, neked akkor Blogot kéne inkább vezetned. Mert az szól arról, hogy le van írva minden és aki odajön az nem kérdez, hanem elolvassa a hírmorzsákat vagy történetet vagy bármit és ír egy véleményt, vagy nem és tovább áll.

Sose tudtam, hogy a Fórumban nem lehet kérdezni. :) Ide zsenik járnak ezekszerint? Azért írtak be 28245 üzenetet, mert ez mind csak válasz és vélemény volt? Nem kérdez senki? Hová fajult a világ. És ilyen kis p**cs tizenéves osztogatja az észt, aki most szabadult a gimiből?

Hiába! Öregszem. :)

És kérdeznék még tőled valamit. De próbálj meg őszintén rá válaszolni. Elmész egy fórumba, ami a te érdeklődési körödről szól. Teszem azt, 3 napja, írtak egy hasonló kérdést és választ is rá. Mondjuk 2 oldalt kell vissza olvasnod, durván 100 hsz összesen, ha az utolsó hsz-től kezdesz olvasni. Te mindig végig olvasod? Soha nem volt olyan, hogy megkérdezted és neked is valaki mondta, hogy olvass vissza és ott a válasz?
    Mert akkor vagy, megbántottak és így éled ki a bosszúdat 'haver', vagy pedig marha sok időd van. Nekem nincs annyi. Azért voltam bátor feljönni a fórumba és megkérdezni. Mert az én időmben a fórumot még azért tartották, hogy kérdezzük meg, amit nem tudunk. És akkor nem volt divat ez a idegen kifejezés divatban, hogy FLOOD! Mindenki kérdezett és aki tudta válaszolt. Mert azért tartottuk a fórumot. Érted?

És akkor teszek fel még egy kérdést, ha már arra az egyre se tudtál válaszolni, hogy minek szólsz be.
    Fáj az neked, ha 20 ember megkérdezné itt a topikban ugyan ezt? Beteg lennél? Vagy zavar, hogy nem csak a TE HSZ-ed van? Most komolyan kérdem! Hátha tanulok tőled valamit. :)