johhnypunker#27055
Engem inkább az bánt leginkább, és amiért is ennyi fel tudott húzni ennyire egy játék, hogy amióta elkezdődött a Fifa sorozat, én személy szerint a 98- al kezdtem el már játszani, ami már egy kicsikét régen volt:-), na de nem is ez a lényeg. Ami a lényeg az, hogy azért már van egy nagy áttekintésem ilyen téren. Tényleg nagy újítás volt az egyrészt, hogy a grafika azért szépen fejlődött, menedzser mód megjelenése, stb. stb, ezeket most nem akarom felsorolni,de a grafika is most már jóformán semmit se változott,vagy ép hogy, menedzser mód is már 06-07 is is ugyan az már, és hát az irányításról és az MI-ről meg akkor ne is beszéljünk.
Azzal nem értek egyet, hogy jobban ráállnak a PS-re, mert a pc re letöltik, mert ma már ps-kre is ugyan úgy le lehet tölteni, és kiírni játékokat, szal akinek van nete, és kichippeltetve a ps-e, akkor ugyan ott van. Ez szerintem egy kifogás az EA részéről. Egyszerűen a nemtörőmdömség. tudják , hogy van és lesz is ember, meg rajongó tábor aki megveszi, mert jó a menedzsment. én igy gondolom.