egyik része kurvajó, mert jól lehet játszani szerintem, de olyan eget verő hibák vannak még mindig benne, hogy az már késdobálásra ingerel.
Legszebbet áthozták 09-ből, mégpedig azt, hogy oldalhálón keresztül gólt lehet kapni :D :D ez akkora, hogy már nem is haragszok érte igazából :D
Az, hogy össze vissza pattog a labda és összefutnak a játékosaim már csak hab a tortán. remélem jön egy patch ezekhez a hüleségekhez.
Egyébként nagyon nagy gólokat lehet rúgni megint, ez tetszik benne :) meg tudnak futni üresbe is, szóval jó a játék, mert a gép csak csalással tud gólt rúgni nekem :) persze nem világbajnoki szinten nyomom, akkor kitépném az összes hajam az idegtől...gondolom :)
egy nyomorult kérdésem is van: menedzser módban, az edzést ti hogy csináljátok, hogy hatékony is legyen és ne is fáradjanak ki a szezon végére a játékosok?
egyáltalán tényleg mindet kell használni vagy nincs értelme, mert nem ad pontot mindegyikért?
Nekem elég lassan adja be a fejlődést, két edzés van hetente amikor csak egy meccset játszunk, próbálom úgy csinálni, hogy két nap pihenő maradjon mindig.