FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. kivel lõtted és hogy tudtad igy megcsavarni?
Am szépek,grat!

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

daver88
nem lett paintel rajzolva, csak le van húzva minõsége print screen után (miért csak warezosnál lenne így??? ugyan olyan minden verzió, csak nincs hozzá eredeti kód 😄)...mint ahogy ezeknek is le van húzva, mielõtt belekötnétek:

Atti12
ez grafikus hiba, semmi köze a warezhoz.

Legend Killer
ja, amúgy ez gondolom csak a warez verzióknál van... ha az eredetiben is, akkor rohadt nagy égés, EA elbújhat a föld alá 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
lehet, alul van játék beállítás és mellette hazai ill vendég mez.... eleinte engem is zavart, de aztán megtaláltam 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
ilyen velem is volt... bosszantó.

DaemoonHunter
A kapufa paint-el lett rajzolva?

Sati84
Szép fogás!

A 07-ben ilyet még nem láttam...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

hát ez kész áááááááááááááááááááá
ekkora ótvar hibát azért :|

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

RoR zsozso
Ezzel minden meccsen találkozok :c

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

trick daddy
hy all hogy lehet TP pontokat szerezni hogy 1-2 focistát feltunningoljak??

daver88

éljen a döntetlen állásnál 90. percben elõugró bug!!!! grrrr

Úgyis lesz/van? Unlok patch szoval ilyen dolgokon nem kell izgulni hogy melyiket vedd meg 😊

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

eddigi fifákban is volt
világválogatott , meg klasszikus XI. (gyengébbek kedvéért 11)

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

hali.miaz a rajongói boltnál hogy :válogatott csapat és valami XI. cspat vagy mi?(csak hogy melyiket érdemesebb megvenni)vagy még van a gól öröm csomag 2 meg calamilyen stadion.
Grove4
#23424-valaki pls?<#confused><#nemtudom>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

examinee
Az igen! Állat vagy!!! grat

examinee
Ok😊 Én sem vitatkozni akartam, ezt már egyszer megbeszéltük ugyis, tudod a véleményem. Csak reagálni a leirtakra.

Hát én gamepaddal tolom és ugy elég könnyû.Csak ellenkezõ irányba kell csinálni amit a befelécsevarásnál csinálsz 😊

Breki33
igen csak a Juve csíkos meze sok fehér mezhez hasonló

Amúgy gamepad gombjaival tényleg lehet választani köszi a tippet
ha a valóságot nézzük akkor a hazainak hazai , idegenbelinek idegenbeli mezet tegyen fel...persze színütközés nélkül

lehet azt választani gamepad-on hátsó gombok valamelyikével vagy pedig ott lent a játékban h hazai meg vendég mez azt hiszem valahogy így van
BaziJoe
Hali valahol levannak írva a lövés fajták???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Breki33
manager módban tényleg nem lehet mecs elõtt mezt választani?

ha igen elég gázos
Szabadrugásnál hogy lehet külsõvel rúgni? tehát hogy ne befele csavarodjon hanem kifele... értitek😄

Sziasztok! Egy olyan gondom lenne, hogy nem tudok online játszani... Már a játék indításakor kiírja h az online játékhoz töltsem le a legújabb frissítést. OK-zok de nem történik semmi. Vki tudna segíteni? Hálás lennék 😊
Grove4
Lehet,hogy nagyon láma kérdés,de azért felteszem,szal van Xboxom,van hozzá gamepad,csak vezeték nélküli,gondolom az nem lehet számítógépre"kötni"!?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

minek is ? =o

kaposi1
Helló!

Nekem is mint sok másnak ez volt a gondja.
De hála nono26-nak <#worship>nálam megoldódott.
Töldsd le ezt a filet.
http://www.zshare.net/download/19116669a49d5d09/
Aztán a kapott devdata file-t írd felül a C/Dokumentum settings/saját neved/dokumentumok/FIFA09/user helyen található devdatával.

És valószinüleg mûködni fog neked is.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Atti12
a 2. at emberváltás+lövéssel rugtad? 😮

báttyó02
cseles

kapufás :C

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

emokiller vegyél fel msn-re. [email protected]

köszi... hátha benne van a megoldás is 😄

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Szeretnék érdeklõdni, hogy valami gamepad patch nem készült-e, elég jó kis padom van (szvsz) de nem támogatott szerintem. SL-6541 típusú Speed-Link pad, beállításoknál rányomok valamire akkor kiírja h Üres, valamire eztírja valamire nem. amire nem arra persze beállítja a kívánt gombot.. valaki help plz. 😊

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

GY.I.K ott megtalálod

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

trick daddy
Hyy All<#worship>.A (new) Sztár mód kb menyi idö végigtolni ???, anyit took hogy 4évig kell vinni a karaktert.

Helloo.Nekem nem magyar a 09-m sajna 😞.Mit lehetne tenni hogy magyar legyen???
Carlos HUN
ha elöbb irsz szívesen beneveztem volna sajnos holnapra már nemtom beiktatni 😞

RoR zsozso
Én eljönnék de nincs kedvem Pécsrõl felutazni 😄
(énis ott lakom)

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

France men
Sziasztok!

Remélem nem számít off-nak de a holnapi pesti 4v4 fifa 2009 kupáról lenne szó. A helyzet az, hogy Pécsrõl utaznánk fel, csak sajnos 3 csapattársunkat nem engedi el a klubja, így tehát maradtunk 2-en! Aki esetleg helybéli, és lenne kedve eljönni, az plz írjon pm-be.. :$

München ist ROT!!!

gondolom FAT32 a merevlemezed és csak az NTFS támogatja a 4GB-nál nagyobb fájlokat (ezt eddig még nem tudtam)
probáld más meghajtóra tenni , ha minden meghajtód FAT32 , akkor csak formázással tudod átállítani...

Legend Killer
grat

Breki33
miért kérdezed újra ha nem olvasod el a választ?

Breki33

Breki33
hát tc-be dugva semmikép

hogy tudná tv-n keresztül irányítani?

de mondjuk akkor sztem pc-hez átalakitó kellene
hellósztok!! Azt akarom kérdezni tõletek hogy ezt mért irja ki a fifánál

Nincs elég hely a lemezen (11,4 G😎.
Írási hiba: csak az NTFS fájlrendszer támogatja a 4 GB-nál nagyobb fájlokat"
És akkor ez azt jelenti hogy fel sem tudom tenni a fifát??

Azt hittem,hogy mivel PS3 gamepad.ezért a pc-be nem fogom tudni bedugni.Még nem használtam gamepadot.Akkor mûködni fog?
Breki33
de miért a tv-be?

a számítógépbe dugd
boccs.igen az.Most vettünk egy samsung tv-t.Be lehet dugni a gamepadot a tv-be?De van egy sanda gyanúm,hogy nem fog összejönni.