FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am szépek,grat!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A 07-ben ilyet még nem láttam...
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
ekkora ótvar hibát azért :|
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
világválogatott , meg klasszikus XI. (gyengébbek kedvéért 11)
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amúgy gamepad gombjaival tényleg lehet választani köszi a tippet
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nekem is mint sok másnak ez volt a gondja.
De hála nono26-nak <#worship>#worship>nálam megoldódott.
Töldsd le ezt a filet.
http://www.zshare.net/download/19116669a49d5d09/
Aztán a kapott devdata file-t írd felül a C/Dokumentum settings/saját neved/dokumentumok/FIFA09/user helyen található devdatával.
És valószinüleg mûködni fog neked is.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
(énis ott lakom)
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Remélem nem számít off-nak de a holnapi pesti 4v4 fifa 2009 kupáról lenne szó. A helyzet az, hogy Pécsrõl utaznánk fel, csak sajnos 3 csapattársunkat nem engedi el a klubja, így tehát maradtunk 2-en! Aki esetleg helybéli, és lenne kedve eljönni, az plz írjon pm-be.. :$
München ist ROT!!!
probáld más meghajtóra tenni , ha minden meghajtód FAT32 , akkor csak formázással tudod átállítani...
hogy tudná tv-n keresztül irányítani?
de mondjuk akkor sztem pc-hez átalakitó kellene
Nincs elég hely a lemezen (11,4 G😎.
Írási hiba: csak az NTFS fájlrendszer támogatja a 4 GB-nál nagyobb fájlokat"
És akkor ez azt jelenti hogy fel sem tudom tenni a fifát??