nassa#26020
Elhiheted hogy nem. 07-ben cseleztem utoljára.
Ha lefutja a 2 csatár a védelmet(kontra+ max 2v2) és mindketten oldalról közelítik meg a kaput, akkor megeshet, hogy a kapus kirohan a labdát birtokló csatárra. Ekkor erős, lapos passz a kapu irányába a másik játékoshoz. A kapus vetődik és elfekszik, a mögötte(mellette) érkező csatár pedig bepofozza a labdát, vagy befut vele a kapuig(az a megalázóbb).
Én így éreztem a sorozatot. A 08 az irányítás miatt volt borzalmas számomra. 07 legendás szint semmi kihívás, 08 profi szinten szenvedés. A 2 ominózus gomb felcserélésével sikerült elérni ezt...
A 09 összhatásában nem tudott rábírni a vásárlásra.
Számomra többet jelentenek az apró újítások, mint mondjuk a next-gen grafika. Kis túlzással 06-os grafikával eljátszanék, ha benne lenne pl a line up rendszer, meccs végi nyilatkozatok, újság, kispad a játékosokkal és az edzővel, hosszabbítás órája. Ezek csak apróságok! Ez fokozná a játékélményt számomra. Valahogy nem hoz lázba ha látszik a játékoson az izzadság, vagy nincs betűrve a meze, vagy a 3d-s fű, ami "partvonalról" nézve közömbös számomra...
Az szinte természetes, hogy 1 idő után monotonná válik a kommentár, de itt most 5 meccs kellett ehhez és ez vérszegény a világ egyik legnagyobb cégétől...