FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Kezdtem egy Menedzser módot,az elsõ meccset 7-0-ra a másodikat 2-0-ra nyertem meg,majd írták h. a GYENGE (??) csapat teljesítményem miatt leszednek egy rakás hirdetõ táblát a stadionomról,ezért -53900Euro.
Mit értenek az alatt h. gyenge??
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Bõvítésre jöhetnek ötletek bármikor.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Kéne egy kis help az irányitást nem tom átállitani billentyûzet + egérre, vagyis elméletileg át van állitva, de a sima bill. mûködik...
Úgyanez a vezérlûnél pl nem bírom beállitani a becsúszást azt írja ki, hogy üres...
pls help!!!<#felkialtas>#felkialtas>
Most karrirert nyomok Dortmunddal WC-profin.Az nekem elég kihivónak tûnik.
De azért grat zsozso 😊
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
WC-WC a minimum xxD
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
A Saitek P220 gamepadot nem tudom beállítani.Nincs becsúszó szerelés.És hát hiába is szeretném a gombot hozzárendelni ,de nem engedi.Olvastam utána,ki is próbáltam néhány "gyógyítást" ,de semmi siker.
Kérlek segítsetek.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
nem tudok egyet passzolni se már ronggyá cselezett és rúgott 5 gólt<#vigyor5>#vigyor5>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asszemholnap megyek veszek valami logitech kütyüt mert ezt billentyûzetrõl nem lehet rendesen irányítani némelyik ember ellen online módban.
töröltem a fifát pár meccs után és annyira nem merültem bele...ez is csak 1 tipp volt a régebbikre alapozva
inkább hanyagolom a focis játékokat =/ majd talán jövõre
Most ismerkedek a játékkal: hol lehet beállítani azt, hogy a játékosok látszódjanak, mert csak x-ek szaladgálnak. ( a kezdõ játéknál vagyok még!)?
Valaki tudna segíteni gamepad ügybe mert azt az oldalt amit megadtatok sajnos nem tudom használni, mert nem tudok angolul.
Valami magyar nyelvû leirás nincs hogy mit kell csinálni mert így nem igazán élvezhetõ sajna.
Segítsetek kösz
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
és hol találom amikor a kapus ellen szembõl megyek?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"