10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• nassa
    Hali!

Csodát nem is vártam, de azért kicsit többet reméltem az idei játéktól.
    Igaz a 09 kimaradt az életemből(a demo alapján nem dobtam ki rá pénzt), de idén megvettem a 10est.
    Továbbra is a 07-et tartom a legjobbnak azok közül amikkel huzamosabb ideig játszottam (01, 05, 06, 07, 08, 10).
    Sajna idén ismét kommentár nélkül kell játszanom, mert bár van 1-2 új mondat, megjegyzés, mégis hamar önmagát ismétlő, unalmas és talán picit érdektelen kommentárt sikerült összevágni az előző évi anyagokból. Hajdú B. és Faragó többet érdemelne! A csúszás pedig tragikus -szinte a lövés pillanatában kommentálják a helyzet eredményét- lett szerintem. Pozitívum, hogy néha, meccs közben említik a csapatok nevét...
    Grafika terén semmi extra, mindent max-ra tolva 2009 vége felé picit kevésnek tűnik. A bevágott jelenetek viszont kristálytiszták és látványosak.
    A nézők kicsit megemberesedtek, de nem túlozták el a dolgokat.
    Már a partjelzők is közelednek a "normális" felé.
    Annak nagyon örülök, hogy végre (kellett vagy 8 év) külön kezeli a program a góllistákat(kupák, bajnokság, nemzetközi)!
    Viszont évek óta hiányolom és értetlenül állok ama tény előtt, hogy nincsenek line up-ok. Menedzser módban nagyon jól jönnének. Ráadásul talán hallottak a fiúk a Fifa Manager sorozatról("lophatnának" néhány ötletet)...
    Azt még mindig nem értem, hogy miért nem lehet a hosszabítás óráját felbiggyeszteni a képernyőre!?
    Azt sem nagyon értem, hogy miért csak 10 játékosom statját jeleníti meg a meccs végi összegzésben 1 oldalon, amikor 15-nek is lenne elég hely...
    A 3d-s fű helyett vagy amellett ilyen apróságokra is lehetne időt szakítani.
    Na mind1! 2 lépés előre, 1,5 hátra. Ez már haladás :) Jó ez a játék, érdemes volt megvenni.

Bocs az ömlengésemért, csak kikívánkozott belőlem itt a műértő közönség előtt. Minden jót