10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• galmat
    Nekem Xbox360-on volt szerencsém kipróbálni a játékot, és nagyon nagy csalódás sajnos. Maga a játék nem rossz,csak azt kell mondjam, az EA csúnyán átveri a játékosokat,mert egy alig változtatott játékot dob piacra teljes árú játékként.
    Ami tisztességes lenne jelen esetben, egy DLC kiadása, és elég lenne 2-3 évente új FIFA-t kiadni. Évente elég lenne egy DLC, mivel ez a 10-es rész még konzolon se tekinthető nagy változásokat hozó játéknak, nemhogy PC-n..
    Mert javítani lenne mit, ecseteltük bőven az elmúlt időben, de hogy tényleg ilyen halovány újításokat hozó játékot teljes áron adjanak ki... Hát az dühítő.
    Én azt javaslom azoknak,akik erre a játékra gyűjtöttek,hogy megveszik, ne tegyék! Nem éri meg az árát a játék. Persze akinek nem gond a pénz, az megveheti, de rosterfrissítésért kiadni ennyi pénzt.. hát...

A másik dolog, de NAGYON idegesít a magyar kommentátorpáros!! Nekem Faragó az egyik kedvencem a valóságban, de itt csak az idegeimre mennek. Ami a 07-ben még poén volt, az a 4. évbe érve már dühítő. Érdemes átváltani a spanyol kommentárra a nyelvet a menüben, és képet lehet kapni róla,milyennek kéne lennie egy autentikus FIFA kommentátorkodásnak. Alapvetően elbaltázott koncepció alapján készült sajnos a szinkron, ami elveszi a komolyságát a játéknak.