10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• galmat
    Nekem a kedvenceim a 98,2000,2003. Azóta Pc-s verziókat nemigazán tudom elhelyezni. Felsorolok pár példát amit egyszerűen nem értem miért vettek ki.

Asszem a 2001-ben voltak kamerák a pálya mellett, amik ráadásul mozogtak és követték az eseményket! Ezt miért kellett kivenni?

2003-ban azt hiszem volt pénztárgépszalag dobálás
    Aztán később voltak zászlók a nézőtéren, amiket lengettek.
    A VB,EB játékokban szinte mindig volt,hogy minden szurkolónál volt kis zászló, vagy ilyesmi. Sőt talán még tüzijáték is volt.

Meg rengeteg ilyen apróság, ami mostanság sajna a pc-s verziókból is hiányzik. Nemtudom, a grafika persze szép, de nagyon sterilnek, műnek tűnik konzolon is a nézőtér. És tényleg nem erőforrás igény kérdése az egész. Emlékszem,hogy a nagy újításként bevezetett 3D-s fű tavaly már bizonyos mértékben a 2005-ben is megvolt. Most néztem meg nemrég,hogy jól emlékszek-e és bizony a kapuskirugásoknál ügyesen megvan oldva,hogy 3D-snek hat a gyep. Aztán később ez is kikerült a játékból. Kicsit olyan érzésem van, mintha a FIFA sorozat évről évre visszafele fejlődne.

Aztán a másik örök kedvenc a 98-as teremfoci mód! :D azt nagyon szerettem.

Amúgy technikalag járható út lenne az NHL 10, NBA 10/NBA 2K10, Madden NFL 10 megoldásai. Itt sok kis aprósággal teszik élethűvé a meccset, pl az NFL10-ben idén erre mentek rá,hogy olyan plusz nézőtéri animációkat tettek bele amiket hétről hétre láthatunk a tv-s közvetítésekben. Nagyon sokat dob a játékon!
    Az NHL10-ben amikor palánkrlökés van pl, az emberek felpattannak és ütik a palánkot, mint a valóságban!
    Az NBA-t már írtam,hogy a ott meg a kispadok vannak nagyon jól animálva.

Nemtudom mi lehet a megoldás, jó lenne,ha valahogy ezeket a dolgokat az EA-s fejlesztők is meghallanák (esetleg a magyar EA-s képviseleten keresztül?), és beépítenének belőle a következő részbe, mert így én azt érzem,hogy magasról tesznek ránk, meg arra,hogy hogyan lehetne jobbá tenni a játékot, inkább leírják,hogy száz apró újítás került bele, csak kár,hogy ezeket mi nem vesszük észre.