10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• The Hedgehog
    Igazából sosem értem miért várjátok minden évben azt, hogy a demóhoz képest jobb és szebb játékot kapjatok. FIFA-nál még sosem volt olyan, hogy grafikailag szebb játék jött volna a teljes megjelenésével. Játékmenetben voltak max változtatások, de ez is utoljára a FIFA 2003 demójánál történt, ahol is a demó és a teljes game között hatalmas különbségek voltak.

Sajnos aki PC-n játszik be kell, hogy érje egy butított, csúnyább és statikusabb játékmenetű FIFA-val. A konzolos verzió sokkal élethűbb és sokkal finomabb mozgással bír, élvezhetőbb és tartósabb is a vele való játék.

Megmondom őszintén engem PC-n még mindig a grafika idegesít. Kifogás, hogy nem tudják hozni a konzolos színvonalat. Elég csak megnézni az NBA 2k legújabb részét, ami jön PC-re és talán még szebb is lesz itt, mint konzolokon. Vagy csak a PES-t említsem... Förtelem, hogy 2009-ben még mindig ugyanazokban a szegényes stadionokban, ugyanolyan papírközönség előtt futkoznak a már több poligonnal összerakott, de még mindig néha darabosan mozgó játékosok.

A FIFA sorozat születése óta játszom a játékkal. Alapítottam neki egy közösséget (FIFAHUNGARY), készítettem neki magyar patcheket (HSP sorozat) és nagyon sok időmet szenteltem annak, hogy csak jobbá tegyem a játékot. Azt kell látnom, hogy PC-n mostohagyerek lett a sorozat. Adjuk itt is ki a régi motorral, minimális csiszolással és úgy is megveszik. Ez van évek óta. Sajnálom picit, mert ha úgy nézne ki a játék PC-n, mint konzolon, akkor biztosan újra leülnék a Photoshop mellé és szívesen gyártanék hozzá bármit... De így inkább nosztalgiázom, hogy micsoda élmény volt a FIFA 2001-hez HSP-t összerakni, amikor a játék megelőzte a korát...