ez a hiba valós, és nekem is 10ből 10szer előjön, csak "tudni kell használni". ennek a bugnak a kihasználásával simán nyerek minden world class meccset (kapus is és nehézség is wc-on) ....amikor tizenhatoson belül van a támadó, és az egyik sarka felé cselezel vagy mozogsz, a kapus rendre kiszalad mint egy hülyegyerek....már csak simán be kell adni a labdát, és ha van bent valaki akkor üres kapura befejeli....de aki egy kicsit többet játszott a 09el az ezt már sztem régen kitapasztalhatta...sajnos nincs ez így az új játék esetében sem:S viszont az előbb lőttem egy nem megszokott gólt, hogy már valami pozitívumot is említsek...szabadrúgásnál rátűztem, de "megakadt" az egyik támadómon útközben(mellel levette jobban mondva) így becsapva a kapust is és a mellette álló védőt is, és egy szép mozdulattal az üres kapuba gurította a labdát...csak néztem hogy végre valami újat is tud a 10, nem csak a megszokott 09es gólokat...persze ez csak 1 gól volt a sokadik meccsemen, szóval ez nem sok minden:D