sajnos a konzol témába nem akarok belemenni, de tény, hogy a gyerekeknek ezt találták ki (meg annak aki csak játszani akar...)
de nekem életem az internet is meg az internetes játék is.
konzol azért jó mert nem kell telepitésekkel pl. xp beszarik meg virus meg blabla ilyenektől tartanod, csak beülsz azt nyomod.
de ez kurva undoritó. de nem is értem. a microsoft fizet az EA-nek? meglepődnék.
Lassan beszélhetünk arról, hogy két különböző játékról van szó... A jó FIFA lassan kizárólagos cucc lesz.
PCben is annyi pénz lenne az internet meg a tömérdek lehetőség miatt, mint az állat.
Meg az sem kifogás, hogy azért néz ki így hogy más régi gépén is elfusson... van egy csúszka lőjjék be úgy hogy ha azt lehúzza jó legyen ott is, más vagy kisfelbontású textúrát töltsön be. De ez egy nagy kib*szás.
ui: nyilván két megoldás van, vagy mész konzolt venni, vagy várod a PES-t, és bizol benne, hogy az jobb lesz sokkal. Támogasd azt amelyik jó, mert a másik majd ettől felébred talán. Tudom naiv gondolatok, de szvsz tömegek lázadnak most a "new" fifa láttán a fórumokon...