10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Rudee
    Na kipróbáltam.
    Hát nem tudom, hogy aki annyi sok negatívumot talált ebben, azzal vajon mi történt eddig. Első eset, hogy nem azt töltöte le, amit én, de ez valószinűtlen. A másik, hogy a korábbi részekkel nem jáccott túl sokat, így nem is volt sok tapasztalata, amihez hasonlítani tudná. A sok apróságot meg igazából csak akkor lehet észrevenni, ha az ember ismerte -nem csak fikázta- az előző rész(eke)t.

Menjünk sorba:
    -menü hasonló a tavalyihoz, kicsit jobb (lehet azért, mert még új)
    -meccs előtt lesz jópár új taktikai beállítás, ami jó
    -a játékos modellek kidolgozottabbak (nincs olyan nyomi térd meg kar)
    -a mozgások finomítva lettek, így ez sem romlott, sőt
    -animációk nagyjából maradtak, de szintén javítva (ha pl Drogba lő gólt, nem vágja be hirtelen az örömittas Terry-t vagy Malouda-t)
    -labda fizikájával sincs gond, csak meg kell szokni, hogy a passzok és a lövések is finomítva lettek, ezáltal vmivel nehezebb így elsőre (ezeknek köszönhetően az online mód is oda fog baszni)
    -kifutó kapussal én se találkoztam még
    -#25304ben említett "ziccer, gól" szintén ismeretlen, első találtaot rögtön egy 18-20 méteres lövés hozta meg
    -grafika is szebb a 09énél, ami kevésbé látványos (fű), az meg úgyis javítható lesz
    -gameplay is javult
    -kapus idén is tud védeni :)
    -az egyéni pontrúgások lesznek még, amik igazán érdekelnek, de az úgyis csak jövő hónap elején derül ki, hogy mennyire lett jó funkció

Biztos van, amit kihagytam.
    Összegezve, szerintem semmit sem romlott az előző részhez képest, sőt. Sok mindenben javult. Lehet, hogy még nem tökéletes (konzolos), de jobb, mint volt.