na ki tudtam próbálni én is a demo-t.
Őszintén szólva pozitívan csalódtam játékban. A bíró és a partjelző is normálisabban mozog, nem úgy mint vmi robot. Az irányítás 09-hez képest jobb lett, bár nem értem miért nem a hagyományos billentyűzet beállítás van megint. Végre nem fáradnak el hamar a játékosok, örülök, hogy ez finomhangolva lett. A grafika egy hangyányit jobb mint a 09-é, de hát a konzolos átiratnak jobban örülnék. Szépen fut minden esetre, legalább optimalizálva lett valamelyest.
Ami viszont nem tetszett:
A játékosaim mintha jobban be lennének lassulva mint az ellenfélé, megint hamarabb jutnak labdához mitn én, jobban meg is tartják azt. Néha alig tudtam szerelni őket (ez nem feltétlen hiba, régen nem is játszottam FIFA-val újra bele kell rázódnom). Na de hogy a védőim is csak tökölnek és mire végre elkezdenek normálisan elindulni a támadó játékos felé, addig már be is kaptam a gólt. A kapus kirohanással nem találkoztam eddig. A bejátszások unalmasak, mindig ugyan az évek óta...
Összeségében, ha azt vesszük tényleg geciség és pofátlanság az EA részéről, hogy PC-re alig fejlesztettek vmit ismét. De ha azt veszem alapul, hogy ez ugyan az mint az előzőek, akkor azokhoz képest egész szép előrelépés.
És hát remélem, mint azt már sokan mások, hogy jövőre egy igazán normális FIFA-t kapunk, nem egy ráncfelvarrt rókaprémet.
Egyébként az EA helyében 2-3 évente adnék ki új FIFA-t. A köztük eltelt idő alatt kiadnék egy frissítést/javítást. Aztán a 2-3 éves periódus végén egy új FIFA jönne megint. Sztem jobban megérné a 12k pénz érte így, minthogy évente, természetesen a frissítés ingyé lenne. de hát ez megmarad álomnak :(