azt hittem mr valami új hír van a FIFA 10-ről, erre megint Breki "professzor úr" aki mindig mindent midnenkinél jobban tud próbálja a csőlátását ráerőltetni másra.
A PES egy fos, valljuk be. Nyomorék átláthatatlan menüje van, játékélmény számomra 0. Négy hétig játszottam fele egész sokat, napi 4-5 órát, mivel néhányan mondták, hogy próbáljam ki jobb mint a FIFA. Hát akárhogy próbáltam megszeretni, nem sikerült. Lehet fogni ezt a Licensz hiányra is, minden esetre számomra nem váltotta meg a világot. A FIFA PC verziója hiába ugyan olyan évek óta, nekem még mindig jobban bejön, Menedzser módban meg főleg. Ezen ráadásul egyre többet javítanak, tehát még élvezetesebb. Hibák természetesen itt is vannak, ugyanúgy mint az öszes többi más játékban. Nincs tökéletes játék.
El kellene már fogadni, hogy va akinek a FIFA van akinek a PES jön be. Nem kell itt eljátszani a Jézust, hogy megváltsd a tudatlanokat.
És másik érv a FIFA mellett, ha EA nem szarná le a PC-s réteget és ugyanolyan lenne az a verzió is mitn a konzolokon. akkor a PES-nek esélye nem lenne megmaradni a piacon. Csak a nagyon faatikusok vennék meg.
De mint tudjuk EA egy nyomorék cég, ezért nincs ilyen. De ha mégis?
Szóval be lehet fejezni a vitát, mert minden évben kezd nagyon unalmas és szánalmas lenni.
Nem kell bizonygatni, hogy melyik jobb. Én se térítek át senkit FIFA-ra. Mindenkinek meg van a véleménye ezekről a játékokról és eldönti az alapján, hogy melyiket választja. Én ezt választottam.