Rudee#24492
Sprint helyett (ha gamepaddal jáccol) jobb a labda megtolása (jobb analóg kar), hiszen labdát vezetve jobban fárad a tag. Amúgy meg ha a védő mögött vagy már, akkor sok esélye nincs a szerelésre. Vagy leránt, vagy felrúg, vagy lemarad mégjobban.
Gameplay sok mindent javít. Reakció időket (és az AI helyzetfelismerését. Régebben raktam is be egy animációt egy szabadrúgásról. Alap esetben 10ból 9szer (de inkább 100ból 99szer) a cpu védői a 16oson belülről előrefelé szabadítanak fel. Egyik-másik gameplay "segít", hogy a lehető legegyszerűbb megoldást válasszák. Inkább fog szögletre vagy bedobásra menteni, minthogy felszabadításából rögtön gólpassz legyen.
Aztán javítják a labda fizikáját, a pontrúgásokat (nehezebbek lesznek, pontosabban kell célozni).
Van, amelyikben (sőt, szinte mindben) javították a távoli lövések arányát is, mert alapból bizony messzi lövése nincs sok a gépnek. Én pl tegnap előtt vagy mikor kaptam egy szépet vagy 40ről, mert kicsit kint állt a kapusom és ezt kihasználta a gép.
Nekem eddig talán ez (G Realistic gameplay v2) jött be a legjobban. A fileokat a FIFA főkönyvtárába kell bemásolni.