igaz valóban sokat használtam a sprintet, na de ha sétálok akkor meg elveszik a labdát hiába próbálnám elpasszolni vagy fedezni, esetleg cselezni. Helyzetet meg végképp alig tudok kiharcolni, mivel visszaér a ellenfél addigra. (igaz tény, nehezebb gólt szerezni az elődökhöz képest és ilyen téren tényleg javult a játékmenet)
Lehet taktikai oldalról is megközelíteni a fáradtságot:
például ha szélső játékosokra fektetem a hangsúlyt, akkor nyilván jobban kifáradnak, mivel kell a sprint a felfutáshoz és beadáshoz, hogy ne tudjanak addig szerelni. Esetleg ha csak középre akarok betörni velük. Igaz nem egy játékossal kell meccseket eldönteni.
Szóval nem az egész csapat volt hulla fáradt, hanem a védelem és középpálya szélsői, néha a középpálya támadója és védője is. A csatárok pedig mikor hogy, attól függ mennyire vettem igénybe őket.
1 hét alatt azért egész sokat játszottam vele, próbáltam szokni ez taz új játékmenetet, de nem tudtam sehogy sem megszokni. A 10-ben remélem végeznek valami finomhangolást a játékmeneten.
Amúgy a gameplay patchek miket javítanak? Láttam volt itt kapus AI javító meg hasonlók, de ezen kívül mik vannak még?