Akkor nyilván ez az oka, hogy nem tudtad jól megfigyelni. Még zöldben van az energia szint, amikor már lassul a sprint, úgyhogy nem egyből lassulnak be. Az sem igaz, hogy minden esetben kötelezően kimerülnek, de ha folyamatosan sprintelsz, akkor ez nyilvánvaló - a valóságban sincs az az olimpikon, aki 90 percen át sprintelne (talán 1-2 perc egyhuzamban normálisnak mondható). A fociban is sokkal több a kocogás, mint a sprint, ha megnézed, csak nagyon ritkán húznak bele a fiúk (általában csak kontránál, vagy amikor nagyon para a helyzet hátul, és kell plusz ember a védelembe). Ha leszoksz a sprint gombról, végig lehet csinálni akár egy szuperkupa döntőt is hullafáradt játékosok nélkül.
A pihenés/regenerálódás szerintem az edzők szintjén múlik. Saját "sztorimban" a portugáloknál 6.-7. szintű edzők mellett 5-6 nap kellett a csapatnak, hogy összeszedje magát, majd átmentem a Milanhoz, ahol a teljes staff 10. szintű, és 2 nap alatt az összes játékos full zöldben van. Nem ritka, hogy egy héten három meccs van az olaszoknál, és elég, ha csak a szélső (felfutó) játékosokat cserélem, a gerinc energiája lazán zöldben marad.
Szerintem ilyen téren nincs bug, engem inkább az zavar, hogy néha átmegy a kapufán a labda (ezerből egyszer).