Köszi a tippeket! Közben kipróbáltam mindenféle sync beállítással, de sehogysem lett tökéletes. Fut szépen, frissítésnek megfelelő frame rate-tel (75), viszont svenkelésnél, amikor mondjuk egy előreküldött labdát követ a kép, kicsit dadogva jönnek a képkockák. Nem vészes, meg lehet szokni, csak PS2 után zavaró.
Viszont lenne egy másik fontos kérdésem. Gamepaddel irányítok (Speed Link SL-6535), már sikerült normálisan felismertetni a játékkal, úgyhogy minden gomb be is van bindelve, pont mint PS2-n FIFA07 alatt volt. A gond az, hogy a PC verzióban még sehogysem sikerült belsővel helyezett lövést produkálnom. A PS2 verzióban a kontroller bal-alsó "ravasz" gombjával lehetett helyezni, a PC-s FIFA09-ben viszont ezzel a gombbal az emelt/nyesett lövés aktiválódik, és egyszerűen akármit nyomok, nem tudom rábírni a játékost a helyezett lövésre, mindenképpen izomból küldi el. Ellenem az AI már lőtt gólt belsővel, úgyhogy tutira meg lehet csinálni, de nekem valahogy nem sikerült. Aki tudja, melyik a megfelelő kontrol, segítsen!