SzocsA#23567
ilyen a fifa 08ban is volt hogy a csatár csavart labdát lő a kapus hozzánk közelebb kezéhez csapódik a labda és lepattan róla mint a kapufáról és nekimegy a kapufának aztán bepattan róla! és gól a kapus meg csak fordól a labda után nem csinál mást midvégig ebben a testhelyzetben van!
akkor meg mikor gólt lövök az 5ös sarkáról átlósan nekimegy az oldalhálónak átmegy rajta 30 cmre kimegy majd visszaesik!
és a gép csatára 1vs 1 ben megy a kapumra én kijövök a kapussal és fölé rúgja de éphogy akkor olyan mintha a levegőben pattanna a háló fölött a labda kb fél méterre.
mért nem ér hozzá?
volt oylan is hogy laposan megy a lővés a kapus nyúl le érte de elmegy a kezei között de úgy csinál minta felvette volna!
és hogy tudok ollózni?
david villatól olyan gólt kaptam hogy kb a 16os sara előtt volt 1vs 1ben jött volna rám kijövök a kapussal és ahogy megnyomtam a gombot a kapus talán lépett 2-3 lépést elrúgta és szépen beejtette kapus fölött a kis pro!
a chelsea meg meg se tudott mozdúlni ellenem 1kapuztam végig! olyan volt mintha fél csillagos csapat lenne!
mindhárom profi beállításnál!