Na sikerult megneznem, ezt az idei csodat PC-re!Hat, ez valami borzalmasan szar..., es akkor meg igen korrekt voltam.En nem tudom, hogy kepes az EA mar vagy 5 eve ugyanazt a szert kiadni, ez mar komolyan szanalmas...Semmi nem valtozott benne, max a fu lett 3Ds aztan kifujt, Ugy ahogy van egy nagy kalap szar! Láttam a konzolos verziokrol videokat, es tobb forumon dicsertek, de sajat szemmel latva is az egy leirhatatlanul cool game lett! De ugylatszik iden is leszart bennunket a kedves EA, mert ezt a jatekot nem lehet szavakba onteni annyira szar, minden tekintetben. Regen rengeteget fifaztam, de amiota jatszottam elosszor a PES azota minden even megnezem az aktualis fifat, de elszomorit amit latok! A Konami mar fenyevekkel az EA elott jar! Eleg csak megnezni a PES2009 demojat PC-re! A tavalyi resz sem volt annyira, veszes, bar a PES6 sztem eddig a legjobb amit kiadott a Konami, de ez az uj mindent ut. Gyonyoru Nextgen grafika, allat jatekmenet, es talan meg az online is jo lesz iden! Egyeduli gyengeje a liszenszhiany, bar ha az EA nem vasarolta volna fel jo par evre elore fel, akkor ettol is meg teljesen allatabb lenne! Bar breki, es par lelkiismeretes embert ismerve, hamar megoldodik ezzel is a problema. Na roviden ennyi arrol amit gondolok, a 2 jatekrol!