Irányítás szerencsére és sajnos nem változott. Szerencsére, mert így legalább tudom mi hogy van, sajnos pedig azért, mert továbbra is olyan gólokat kapok amit a védelmem hoz össze. Ide-oda pattog a labda két védőm között, sőt volt olyan, hogy összefutott a két barom és persze a csatár rögtön rácsapott, gól is lett belőle. Ha erre valaki tud gyógyírt, azt meghallgatom. Például szögletnél mivel kell kifejelni/felszabadítani?
Ami tetszik, hogy sokkal jobb a fizikája, értem ezalatt, hogy eséseknél máshogy reagálnak, változatos, mintha élő lenne, ez már jó:)
Ami szintén új nekem, hogy lassabb lett az egész, de néha meg felpörög. erre biztos van magyarázat, Én csak most próbáltam ki először, még meg kell szoknom, de alapjában véve jó, mert sokkal taktikusabbank kell lenni.
Gólokat meg olyanokat lövök, hogy csak tátom a számat:)) Általában ficakba megy:)
ja, még valami. Manager módban javult már az, hogy ha gyengébb csapattal játszunk és sikerül előrébb jutni, erősödni, akkor jobb szponzorokat kapunk?
Nekem mindig bajom volt ezzel, mert marha kevés pénzből kellett gazdálkodni hiába nyertem meg egy csomó mindent.