Nos 1 hete kb. letöltöttem a 09 demot. Gondoltam jó lesz addig míg nem jön a teljes, haverokkal meg amúgy is fun játszani. Voltak dolgok amik tetszettek, de voltak olyanok amiket még legnagyobb rémálmomban sem látnék szívesen. Jó volt látni a grafikai javulást, külön örültem hogy magas beállításokon is jól futott a laptopomon. Az animációk is szépen fejlődtek, 1-2 mozdulat nagyon megtetszett. Az ütközések is valamilyen szinten érdekesebbé teszik a játékot. Viszont! 1-2 meccs után a játék úgy gondolta hogy többet nem használhatom a manuális beadást, és lövést. Nem tudom miért, egyszerűen akármit állítottam nem lehetett visszahozni. Ezek után ért a hidegzuhany. Haverom AC Milan drukker lévén kihívott 1 mérkőzésre. Középkezdés, megszerzi a labdát. Félpálya.Ronaldinho lő, és gól. És az elkövetkező 10 percben ugyanezt megcsinálta, ott és amikor akarta. Könyörgöm, elhiszem hogy jó játékos, na de ennyire? Félpályáról lövöldözi a gólokat? Itt úgy döntöttem hogy köszönöm, ebből többet nem kérek. Ugye ez a teljes verzióban nem így lesz :(