FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vki fel tudna világosítnai, hogy miként kell csavari a bogyót? (elvileg lövés után nyomom az irányt, gyak.nem) Valamint, hogy belsõvel való rúgáshoz mely gomb szükségeltetik? (mert amivel a 07-ben csinálta, azzal most nagy ívben rúg, aminek sok értelmét ezidáig nem láttam)
Maradjunk csak a 4 évnél
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Olyan problémám lenne, hogy a lenti konfigon egy Samsung 206BW 20"-as LCD monitoron, játék közben villog-csíkozodik a képernyõ 1/3 része, bármelyik felbontásra állítom.
Minden más játéknál hibátlan a kép, csak a fifa08 szarakodik.
Felraktam a legújabb Nvidia drivert is, de ugyan az.
Ha valaki esetleg játszik 20"-as Wide monitoron, válaszolhatna hogy nála nem jelentkezett-e ez a hiba.
köszi a válaszokat
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
Szval nem kell úgy beállítani, hogy hú ez a Fifásoknak bonyolult.
Ezt a szót én inkább kicserélném realisztikusabbra.
A licenszelés meg kb öt másodperc és egy file bemásolása amit
elsõ számtek órán tanítanak hogy kell.
AMennyit meg itt a cseleket gyakorlod az alatt simán megtanulható az irányítás.
Ha a konzolos verzó jött volna ki PC-re (És nem a melléduma) akkor azt mondhatnánk, hogy van két jó focijátékuk, de így aki reálísan látja egyet ért Hedge-vel sztem.
És mi nem azt akarjuk, hogy a fifa szar legyen, hogy szidhassuk, hisz nekünk is kedvenc játékunk volt, mikor a FIfahungary-t kezdte ketten dumálgattunk róla heteken át gameplay patcheket csináltunk és kiegészítõket lestünk.
És érdemes elolvasni, hogy én a PES3 fórumban mit írtam elõször a Pro Evolutionról. SZerintem oldalakon át szidtam, de most aki nem elfogult látja, hogy PC-n melyik a jobb jelen pillanatban.
A FIFA miatt pontosan azzal tüntetnék idén az EA ellen, hogy nem veszem meg. Egyszerûen gyalázat, hogy mekkora lehúzást megenged magának az EA...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
egyébként van választás... ott a PES, ami már PC-n ugyanazt adja, mint nextgen konzolokon. most majd jön, hogy vááá kipróbáltam és szar. na persze, két meccs után értékel az okos mert nem tudta irányítani... egyébként sem tudom mit jönnek itt az emberek (gamerek) azzal, hogy nem dobnak ki többtízezret konzolra amikor évrõl évre egy konzol sokszorosát ölik bele egy-egy PC tuningolásába
nekem pár hete volt egy új konfig vásárlásom és egy PS3 árát hagytam ott remegve a nagykerben, pedig még ár alatt kaptam, a muszáj vitt rá mert nekem munkaeszközöm a PC nem pedig gamelek rajta, egyébként egy másfél éves konfigot cseréltem le és asszem konzolt nem cserélünk másfél évente 😄
igen kérem bolond is aki FIFA-zik, mert inkább felteszem a PES2008-at, ami - ha a konfigod nem engedi - még low vagy medium grafikával is veri a FIFA08-at és sokkal élvezhetõbb focit is nyújt
itt most nem PES védelmére akarok kelni, csak éppen azt akarom hangsúlyozni, hogy mennyire sok az olyan ember akik még ki merik jelenteni, hogy a FIFA egy élvezhetõ és jó game... talán utoljára az általad említett FIFA 2003-nál tudtam lelkesedni a játékért... PC-n a FIFA 2004 óta folyamatosan romlik
Amúgy meg nem lesz pcre valami next genes peccs vagy ez iszonyat hülye kérdés?
ennyi...
és nem kell nekem ezután bizonygatni semmit... azt hiszem aki ismer és tudja, hogy az én mennyit áldoztam ezért a játékért (hö csináltam egy FIFA HUNGARY-t) az tudja, hogy nálam nagyobb rajongója nincs. csakhogy szivatnak minket, de nagyon... és azt a heti egy órát inkább egy másik játékkal tölteném el
függöny...
ez kb olyan,mint az "aki ladát vezet,az bolond" hasonlat.
nem mindenki költi a felesleges pénzét xbox360-ra és lcd tv-re(a játékokról meg nem is beszélve)
no meg rengetegen csak heti 1 órát leülnek a gép elé,kicsit eljátszadozgatnak...õk is bolondok?
biztos nem a szó szoros értelmében értetted,de ez így kicsit rossz megfogalmazás,hogy mi bolondok vagyunk...és ha tényleg így értetted,akkor meg rosszul is esik.
ReaL MaDRid x siempre
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Egyébként aki a PC verzióval játszik az bolond. Hihetetlen, hogy a nextgen verzió mennyivel jobb játékmenetben, mint a régi motort használó PC és PS2 változatok. Sokkal letisztultabb a játékmenet. A passzok és lövések végre annyira realisztikusak, mint a PES-ben is. A grafikát már nem is említem.
Elsõ év, hogy nem veszem meg eredetiben a játékot. Sok érte amit kérnek. Részemrõl átverés az idei rész PC változata. Jövõre remélhetõleg ugyanazt a verziót kapjuk, mint a PS3 és XBOX360 tulajok.
Addig tolom XBOX-on 😄
24 - Exile -Nov.23
VB-re EB-re úgy jön ki exkluzív rész, de BL abba se szokott lenni...
mert ha lehetne nyomhatnánk...bennt vagyok a fifa08hun os hamachis dologba szal aki ott van annak írtam.
Asus P4P800 SE Intel P4 3000Mhz 2x 256 DDR Ati Radeon 9600 150Gb HDD
de ezt írd be a googleba: USB - PS/2 átalakító vagy USB - PS2 átalakító és kiad 1 csomót 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
szoba: fifa08hun
jelszó:fifa08hun
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
24 - Exile -Nov.23
A FIFA 08-hoz keresek különmagyarítás fájlt, patchet. Megköszönném ha valaki tudna segíteni!!!
deha itt bárki megcsinálja az átnevezgetésat ami sima mechanikus munka segítek bepakolni
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Legjobban ez a Légy profi mód érdekelt, így ezzel kezdtem el játszani. Nagyon tetszik a dolog, de ugye ez csak egy évad, ami igazán nagy marhaság, mivel úgy lenne igazán értelme, ha a teljesítmény alapján ajánlanának szerzõdést a következõ évre más csapatok is... Na mindegy. bár néha szomoró nézni a többi játékos bénázását.
Maga a játék tényleg eléggé 07-es lett, de nekem az is tetszett😊 Viszont nagyon nehéz lesz megszokni az alapjátékban, hogy a passz és az emberváltás más billentyûre került.
A magyar kommentárba került jópár új szöveg, de régi is. Sajnálattal tapasztaltam, hogy azért hibák is maradtak. pl. a játékos felé bombázz 10m-rel és a kommentár szerint nagyot védett a kapus... még azt nem néztem meg, hogy itt is Gerázza Buzsákyt😊
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!