FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
a nagy ívben rúgás sztem az átemelés amit felcseréltek a finesse shot-al, ha jól értem erre gondolsz
Üdv, a csalódott kollégákank!
Vki fel tudna világosítnai, hogy miként kell csavari a bogyót? (elvileg lövés után nyomom az irányt, gyak.nem) Valamint, hogy belsõvel való rúgáshoz mely gomb szükségeltetik? (mert amivel a 07-ben csinálta, azzal most nagy ívben rúg, aminek sok értelmét ezidáig nem láttam)
mondjuk igaz 2005el még nagyokat játszottunk anno haverokkal.bár ott meg a sablonosság volt a gond de azt szerettük még.kár a fifa miatt ea most sok fan-t veszít el a pc-s akciója miatt.no mindegy megyek kajálk valamit és kúrálom magam.

Breki33
2004-tõl szinte ugyanaz a motor ugyanaz a kinézet ugyanazok a hajak stb.

Maradjunk csak a 4 évnél
Taranov
Azért ez a 4 év túlzás, csak a 2006-2007-2008 hasonlítottak kísértetiesen egymásra, de a gameplayben azért volt változás. Szóval akárhogy is nézzük, csak az utóbbi 2 évben vernek át. Egyébként nálam is azt érték el ezzel, hogy ez az elsõ év, amikor nem veszem meg.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Breki33
én megpróbálnám az nhancert és beállítanám a játékhoz a profilt
Baggio73
Sziasztok

Olyan problémám lenne, hogy a lenti konfigon egy Samsung 206BW 20"-as LCD monitoron, játék közben villog-csíkozodik a képernyõ 1/3 része, bármelyik felbontásra állítom.
Minden más játéknál hibátlan a kép, csak a fifa08 szarakodik.
Felraktam a legújabb Nvidia drivert is, de ugyan az.
Ha valaki esetleg játszik 20"-as Wide monitoron, válaszolhatna hogy nála nem jelentkezett-e ez a hiba.
köszi a válaszokat

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Breki33
Hedge is Fifás volt énis.

Szval nem kell úgy beállítani, hogy hú ez a Fifásoknak bonyolult.
Ezt a szót én inkább kicserélném realisztikusabbra.

A licenszelés meg kb öt másodperc és egy file bemásolása amit
elsõ számtek órán tanítanak hogy kell.

AMennyit meg itt a cseleket gyakorlod az alatt simán megtanulható az irányítás.

Ha a konzolos verzó jött volna ki PC-re (És nem a melléduma) akkor azt mondhatnánk, hogy van két jó focijátékuk, de így aki reálísan látja egyet ért Hedge-vel sztem.

És mi nem azt akarjuk, hogy a fifa szar legyen, hogy szidhassuk, hisz nekünk is kedvenc játékunk volt, mikor a FIfahungary-t kezdte ketten dumálgattunk róla heteken át gameplay patcheket csináltunk és kiegészítõket lestünk.

És érdemes elolvasni, hogy én a PES3 fórumban mit írtam elõször a Pro Evolutionról. SZerintem oldalakon át szidtam, de most aki nem elfogult látja, hogy PC-n melyik a jobb jelen pillanatban.

Nos egyetértünk hogy gáz amit az ea mûvelt de mivel a legtöbben csak "kipróbálják" és nem vették meg eredetiben addig el lehet vele hülyülni amíg nem jön egy ütõsebb játék(aoe3 keleti birodalmak,nfs pro street pes,új sim city...)Nomeg konzol...Az én gépem lassan 3 éves és azóta csak egy 512es rammal bõvölt semmi többel.Mivel a játékok nemnagyon igényelnek sokkalta nagyobb min hardwert így nem volt szükséges bár abban eggyet kell értenem hogy ha már ennyi pénzem lenne és max grafikával szeretném a játékot játszani akkor inkább vennék énis egy xboxot mint a gépbe a mostani legjobb vga kártyát.láttam hogy mit adnak a játékélménybe az xboxos gamek és magasan verik a pc-t.a pes jobb de a fifásoknak bonyolult mert ott kell peccselni meg licenszelni és az irányítás is tök más.Én tavaly leszedtem és azonnal le is töröltem mert baromira nem tetszett mert én lassan 10 éve csak fifázok.de ezek után hanyagolni fogom max egy két mp meccset itt ott haverokkal vagy hamachin.

Maximálisan egyetértek! Nagyon lehúzás az egész 08. A legnagyobb változás talán az irányítás átvariálása volt. Egyszerûen nem értem miért kellett belebarmolni a régi billentyûzet kiosztásba??? Fõleg hogy nem lehet átkonfigurálni az évek alatt megszokottra. A grafika és a gameplay apró javításai se olyan mértékûek ami indokolhatná a teljes árat. De elõre borítékolom, hogy az év végi szavazásokon és az eladási listákon az élmezõnyben lesz és ezzel megerõsíti az EA-t abban, hogy 09 PC-s verziójára elég lesz maximum 4 tagú stábot alkalmazni. Kell 1 programozó aki jól bevált megoldásokat elbaltázza, kell 1 grafikus aki az új mezeket átrajzolja a 07-es sablonok alapján és csinál pár új menüképet, kell 1 ember aki az adatbázist felfrissíti és kell 1 ember aki a zenéket kiválogatja. De az EA utóbbi években megismert üzletpolitikájából kiindulva: könnyen lehet hogy az egészet majd 1 ember csinálja meg 1-2 hetes munkával.

The Hedgehog
A 10kilókat egy játékért... Hát nekem a FIFA volt az igazán nagy játék, amit bármikor elõvettem 10 éve, 9 éve, 8 éve, tudtam szeretni. Minden évben azzal köszöntem ezt meg az EA-nak, hogy megvettem. Szerencsére a FIFA HUNGARY alapítójaként néhányszor szerencsém volt egy-egy ingyen példányra szert tennem, de már tavaly is úgy voltam vele, hogy minek?!

A FIFA miatt pontosan azzal tüntetnék idén az EA ellen, hogy nem veszem meg. Egyszerûen gyalázat, hogy mekkora lehúzást megenged magának az EA...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
hülye kérdés mert a nextgen FIFA motorja teljesen más alapokon nyugszik...

egyébként van választás... ott a PES, ami már PC-n ugyanazt adja, mint nextgen konzolokon. most majd jön, hogy vááá kipróbáltam és szar. na persze, két meccs után értékel az okos mert nem tudta irányítani... egyébként sem tudom mit jönnek itt az emberek (gamerek) azzal, hogy nem dobnak ki többtízezret konzolra amikor évrõl évre egy konzol sokszorosát ölik bele egy-egy PC tuningolásába

nekem pár hete volt egy új konfig vásárlásom és egy PS3 árát hagytam ott remegve a nagykerben, pedig még ár alatt kaptam, a muszáj vitt rá mert nekem munkaeszközöm a PC nem pedig gamelek rajta, egyébként egy másfél éves konfigot cseréltem le és asszem konzolt nem cserélünk másfél évente 😄

igen kérem bolond is aki FIFA-zik, mert inkább felteszem a PES2008-at, ami - ha a konfigod nem engedi - még low vagy medium grafikával is veri a FIFA08-at és sokkal élvezhetõbb focit is nyújt

itt most nem PES védelmére akarok kelni, csak éppen azt akarom hangsúlyozni, hogy mennyire sok az olyan ember akik még ki merik jelenteni, hogy a FIFA egy élvezhetõ és jó game... talán utoljára az általad említett FIFA 2003-nál tudtam lelkesedni a játékért... PC-n a FIFA 2004 óta folyamatosan romlik

Nos én már egy jóideje nem veszek eredeti játékot mert nem vagyok hajlandó 10 kilókat kifezetni értük max 1-1 játékért amit neten tolnék de azok közt biztos nem lenne ott a fifa.És 2003as fifa óta eléggé stagnál ez az egész ea-s dolog és most is csak konzolra erõsítettek meg egy kis beaproval azt szevasz.De mivel a szokás nagy úr és 99 óta fifázom nemnagyon fogok majd ezért átszokni másra(pes) pláne nem 50000ket kidobni konzolra.Aki megteheti csinálja de a legtöbbünk nem ilyen szerencsés.Ezért vagyunk bolondok.Vicces...
Amúgy meg nem lesz pcre valami next genes peccs vagy ez iszonyat hülye kérdés?

Breki33
<#eljen><#taps>
The Hedgehog
nem fogom definiálni az itt használt bolond kifejezést és nem is mondtam, hogy fogja magát mindenki és költse a pénzét nextgen konzolra... persze nem mindenki teheti meg... csak nem értem, hogy hogyan állhatnak ki még a rajongók egy olyan játék mellett amivel a kiadó már 4 éve átveri õket

ennyi...

és nem kell nekem ezután bizonygatni semmit... azt hiszem aki ismer és tudja, hogy az én mennyit áldoztam ezért a játékért (hö csináltam egy FIFA HUNGARY-t) az tudja, hogy nálam nagyobb rajongója nincs. csakhogy szivatnak minket, de nagyon... és azt a heti egy órát inkább egy másik játékkal tölteném el

függöny...

hunbasser
"Egyébként aki a PC verzióval játszik az bolond."

ez kb olyan,mint az "aki ladát vezet,az bolond" hasonlat.

nem mindenki költi a felesleges pénzét xbox360-ra és lcd tv-re(a játékokról meg nem is beszélve)

no meg rengetegen csak heti 1 órát leülnek a gép elé,kicsit eljátszadozgatnak...õk is bolondok?

biztos nem a szó szoros értelmében értetted,de ez így kicsit rossz megfogalmazás,hogy mi bolondok vagyunk...és ha tényleg így értetted,akkor meg rosszul is esik.

ReaL MaDRid x siempre

The Hedgehog
Huh passz, pedig a kedvenc FIFA-im közt volt a 99. De annyira nem emlékszem már rá, hogy ezzel most megfogtál. De biztos igazad van. Az viszont tuti, hogy 2000 óta csak EFA és ECC néven van az UEFA kupa és BL a játékban.

Hello! Az lnee a kérdésem, hogy a kapust elõrehozzásánál kiir egy fekete R betût az melyik gomb mert mindegyiket nyomom de a kapus nem jön elõre, vagy meg kell várni?😄

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

3P
Hát én a Fifa99-el játszottam utoljára, abban effektíven BL néven van...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Azt hittem, hogy a BL08 csak vicc. Ezek szerint nem... 😞

The Hedgehog
Sosem volt a FIFA-ban BL... legalábbis a hagyományos nevén soha...

Egyébként aki a PC verzióval játszik az bolond. Hihetetlen, hogy a nextgen verzió mennyivel jobb játékmenetben, mint a régi motort használó PC és PS2 változatok. Sokkal letisztultabb a játékmenet. A passzok és lövések végre annyira realisztikusak, mint a PES-ben is. A grafikát már nem is említem.

Elsõ év, hogy nem veszem meg eredetiben a játékot. Sok érte amit kérnek. Részemrõl átverés az idei rész PC változata. Jövõre remélhetõleg ugyanazt a verziót kapjuk, mint a PS3 és XBOX360 tulajok.

Addig tolom XBOX-on 😄

II Rocky II
mért lenne a vb és eb exkluziv részben bl :S épp azért jön ki külön a bl külön az eb és külön a bl és külön a fifa.igy több game-t tudnak eladni.pedig megtehetnék hogy akkor egybe teszik az egészet vagyis a vb-ebb illetve uefa-bl simán mehetne az alap fifába.több játék több eladás.😊 ez csak haszon neki.amugy megtélleg vki nem vágja mikorra várhato a EURO08 ill BL08 kijövetele,ugy saccperká idõre.

24 - Exile -Nov.23

3P
Egyébént mióta nincs bent a FIFA-ban a BL? Én már nagyon rég nem követtem a sorozatot, ezt mégis kipróbáltam és úgyahogy tetszik is, de szivesen játszottam volna egy kis BL meccset. Nem is értem, hogy miért vették ki, ha ez alpvetõen klubbcsapatokról szól... 😞
VB-re EB-re úgy jön ki exkluzív rész, de BL abba se szokott lenni...

Ez ps2es portot alakít 😊 neki meg playstation 2 controller átalakító kell 😊

kas123
sztem azt csak origivel lehet

no akkor mp be hamachin lehet 4en játszani be a pro mode-ba?
mert ha lehetne nyomhatnánk...bennt vagyok a fifa08hun os hamachis dologba szal aki ott van annak írtam.

3P
Akkor ezek szerint hiába kerestem. Kár 😞

II Rocky II
az majd BL 08 lessz sztem😄

24 - Exile -Nov.23

3P
Bajnokok Ligája van benne?

kas123
A hamachi csak IP-t ad, nincs köze a Fifához és ha tudsz SP-ben gamepaddal játszani akkor MP-ben is kellene tudnod.

MooD
joystikal lehet hamachin játszani emrt én nem tudok..Help!!!

Asus P4P800 SE Intel P4 3000Mhz 2x 256 DDR Ati Radeon 9600 150Gb HDD

kas123
én ezt találtam...
de ezt írd be a googleba: USB - PS/2 átalakító vagy USB - PS2 átalakító és kiad 1 csomót 😊

http://www.addel.hu/template/temp1/detailproduct.php?storeid=734&productid=113598

John Cena
hát nem tom én nem találtam!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

rooney8
Igaz hogy ez angol oldal, de itt van egy

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Van átalakító, de nem tom hol lehet kapni. Google a barátod 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

John Cena
Én azért az alsót választanám bár azért mert én PS2 képviselem és auz hasonlíthozz áa leg jobban télleg nem tudtok olyan át alakított aminek a PS2 jojsticot USBbe alkítja át???

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Ha valaki akar játszani hamachin, akkor:
szoba: fifa08hun
jelszó:fifa08hun

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Kössz a választ akkor letöltöm még1x! képként írtad ki ugye?

nálad van a hiba... nekem is úgyanez a verzió van meg 4x írtam ki és tökéletesen fut.

II Rocky II
persze ahol a zsinor van ott van négy gomb meg ahogy látod .kajak ez az enyém is 😊

24 - Exile -Nov.23

Breki33
az a két szarvacska?

én úgy gondoltam elõl amerre a csatlakozója is van
II Rocky II
jajaja van elõl igen négy gomb ahogyan a képen is látszik.

24 - Exile -Nov.23

Sziasztok!

A FIFA 08-hoz keresek különmagyarítás fájlt, patchet. Megköszönném ha valaki tudna segíteni!!!

Breki33
Az minõségibbnek néz ki

van elöl négy gomb?
Breki33
még nem legalábbis privi üzenet nem jött tõle

deha itt bárki megcsinálja az átnevezgetésat ami sima mechanikus munka segítek bepakolni
II Rocky II
igen a felsõ.akkor elirtam a tipust.😊

24 - Exile -Nov.23

Breki meg nem kaptad meg most sem a turf patchet a sractol?
jugen
jut eszembe, ha Légy profi módban jobb kezes cselt kér, az mi akar lenni?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
Nahát végre én is megvettem a játékot.
Legjobban ez a Légy profi mód érdekelt, így ezzel kezdtem el játszani. Nagyon tetszik a dolog, de ugye ez csak egy évad, ami igazán nagy marhaság, mivel úgy lenne igazán értelme, ha a teljesítmény alapján ajánlanának szerzõdést a következõ évre más csapatok is... Na mindegy. bár néha szomoró nézni a többi játékos bénázását.
Maga a játék tényleg eléggé 07-es lett, de nekem az is tetszett😊 Viszont nagyon nehéz lesz megszokni az alapjátékban, hogy a passz és az emberváltás más billentyûre került.
A magyar kommentárba került jópár új szöveg, de régi is. Sajnálattal tapasztaltam, hogy azért hibák is maradtak. pl. a játékos felé bombázz 10m-rel és a kommentár szerint nagyot védett a kapus... még azt nem néztem meg, hogy itt is Gerázza Buzsákyt😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!