10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• examinee
    Hát ez így van, de ezt már pár napja leirtam énis. Hozzátennék még valmit. Emlékszem mikor még énis "fiatal" voltam. Nem volt semmi bevételi források csak a szülűk. Sajnos nem állhattam elő hogy vegyetek meg egy gémet 12 ezerért -főleg hogy fejlesztettük is a gépeket kb 2 évente (a hülye játékaim miatt). Szval oylan megoldás kéne hogy ha már beleöli a pc-s a pénzt a gépbe akkor a játék ára legyen kb 5 ezer forint- És valmi fejlődést lássanak. Fogjanak össze a gamegyártó cégek és beszéljék meg hogy rendesen optimalizálunk mostantól, és normál gémeket adunk ki amit nem kell hetente peccselgetni.
    Szval ebből a szempontbol megértem a warezolókat, főleg magyarországon. Én már nem warezolok, de sztem ehhez fel kelett nőni, megérteni ezeket a dolgokat, bár nekem is jópár év volt (kb 3) mikor felismerem hogy direkt csinálják és sose kapunk jó gémet.
    Ui: azt bizton állithatom, ha valki odamegy a szüleihez és azt mondja: apu mostantól 5 évig nem kell fejeleszteni a gépet, de most szükségem van egy 55-60 ezer forintos konzolra, amire évente még x ezeret költünk a játékok miatt. -tuti megveszi neki. A játékcsere-berékre nem térnék ki. Szinte alig kell költeni rájuk, csak akkor mikor megveszed az első párat. Onnantól cserélgetsz. No ennyi.