amiket itt, ill. ott írtál nyomát sem találom ebben a demoban :( mi PC-sek megint cak ráncfelvarrást kaptunk, csodás.
az én véleményem: szkript hátán szkript, még mindig. nem értem, hogy miért nem lehet átültetni a konzolos FIFA-t egy az egyben PC-re? hol az ottani fizika (a labda még mindig a játékos része, nem él külön életet, mint x360-on és PS3-on) és AI???? kedves íéj, hol van b+? vagy úgy gondolták, hogy először jöjjön az új graf. motor, és majd jövőre? rendben, de akkor jövőre 100%-ig a konzolos FIFA-t követelem! :)
na most nézem kicsit más szemmel, tehát úgy, hogy elfogadom, ez 100%-ig arcade: ez bizony jó lenne arra, hogy elszórakozzon vele az ember (talán jó is lesz, majd meglátjuk milyen a végleges), ha a játékosok sebessége nem vetekedne egy lajháréval! amíg megfordulnak, passzolnak, lőnek eltelik egy perc! és nincsen benne igazi tempóváltás! a mostani foci egyik leglényegesebb eleme! ehhez még hozzájön, hogy egyes játékosok úgy szlalomoznak a védők között, mintha azok csak bóják lennének
na ez igazán negatív hangulatúra sikeredett, pedig elég szól szórakoztam 2 x 4 percig. de jogosan ócsárolom az íéjt, megint...