-
Na összegezném én is:
Ami tetszett:
- a grafika szép lett, leginkább a fű és a játékos kidolgozások a legjobbak.
- A menü (igaz tele van most pár kacattal) szép letisztult lett
- Az ütközések végre normálisak! Nem az van mint az előző részekben, hogy összefutottál az ellenféllel és ő hamarabb visszaszerzi a labdát, hanem tényleg távol marad a labdától.
- a kapura lövés: igen ez vmelyest változott, szvsz jó irányba. Végre ha erőset akarsz rúgni nem az égbe fogja fellőni a labdát. Esélyesebbek a nagy gólok legalább ^^ (megjegyezném, hogy majd a kapus erősségen úgyis lehet majd állítani a full játékban, tehát nem hiszem, hogy könnyű lesz gólt rúgni neki)
Ami nem tetszett:
- Az alap billentyűzet kiosztás. Hát az vmi borzalmas! Célszerű átállítani a hagyományosra!
- A régi, unalmas visszajátszások, játékos viselkedések, mozgások...
- Ha már a grafika így megváltozott, akkor vmit kezdhettek volna a hálóval is! Még mindig idétlenül mozog, ha bemegy a labda.
- A stadion szépnek tűnik, de valljuk be, lehetne jobb is a közönséggel együtt
- Sajnos megint az átigazolási szezon vége előtti felállás van, így néhány játékos még a tavalyi klubjában van.
- Egy-két játékosnak nem az az eredeti posztja, ami a játékban.
Mindent összevetve, nem lesz ez olyan rossz! Végre a grafikán változtattak ami nagy szó! Ugyanakkor a játékmeneten nem nagyon. A menedzser módra kiváncsi vagyok, mennyit újítanak/változtatnak rajta.
Ha lehet még reméynkedni, akkor én fogok. Mivel jövőre 2010 lesz, lehet úgy gondolják az EA-nél, hogy ez alkalommal tényleg egy teljesen felújítják a játékot, mind grafika (habár a msotanival sincs bajom), mind játékmenet terén. De főleg az utóbbin. Örülnék ha végre új mozgásokat, animációkat, visszajátszásokat, élethűbb AI-t, reálisabb mez feliratokat, szebben kidolgozott közönséget és stadiont készítenének.
Igaz szép álmok, és EA nem a nagy újításokról híres, de remélem jövőre tényleg brutális focis játékot készítenek. Ha az általam említett újítások belekerülnének, máris jobban megérné az árát a game!