Azért írtam idézőjelbe! Tudom hogy nem ez az életed, és nagyonis elismerem a munkádat hogy ezeket megcsinálod magadnak de talán legfőképp másoknak! Szval a Pc-s fifát mondjuk ti viszitek előre.
És hidd el nem költök rá sok pénzt, sőt nem is sokat játszok. Én nem üllök órákat a gém előtt. Nem járok hetente bulizni, nem rendelgetek pizzát és szorom a pénzt mert énis inkább külföldi országokat és inkább városokat ismerek meg. Ha veszek 1 új játékot akkor becserélem egy másikra- Átlag 2 ezer forintot költök rá, meg vannak haverjaim akikkel ingyen cserélgetünk igy több gémet megismerve, vagyis amik érdekelnek. LCD monitor a szemem miatt kellett, meghát illik és azon is tökéletesen szép a játék.
Ez van most azt ne elemezzük hogy én miért tehetem meg meg miért nem, de nekem is nagy döntés volt anno kiadni érte 78 ezret meg 2 gamepadot meg 2 játékot. De azóta nem költök rá semmit csak a gémekre ezreseket.
Ezt a 100.ezer forintot meg évene a pc-re lehetne költeni. Mindegy ezt át kell gondolni, és ugy dönteni.
Abba meg belegondolva hogy a fiatal srác kér egy konzolt haza meg még előadja hogy játékot is kell venni, biztos nehezebb a szülöknek kiadni igy a pénzt és nem gondolják át hogy a pc-s játékpiac stratégiája hogy fejelszd a géped mert az a fő bevételük, nem a game eladás. Én nem fejlesztem már 2,5 éve. Felesleges, és nem kinlodok hogy miért sötét a kép és miért fagy ki, és miért akadnak össze dolgok. Biztos kényelmes vagyok de én utálok szarakodni ezekel.
Mindegy, minden elismerésem a tiéd és nem téged céloztalk meg eleve már az lső hszeimmel sem. Emlékeim szerint te alig játszol, te inkább dolgozol vele. erre irtam az "életed" (ezekszerint rossz)kifejezést.