Hát az Eb mod ott van az Euro 2008. Folyamatosan frissitették a stadionokat. Most 3 hete kaptunk jópárat, többek között új Wemblit meg olompiai stadionokat, nemtom öket felsorolni de gyönyörűek. A roster folyamatosan frissitve van: pl meg lehetett figyelni az eb után hogy még a csapat kezdő mentalitását és taktikáját is megváltoztatták - ara amit az eb-n játszottak. A golokat egyszerűen fel lehet venni, sőt fel is lehet tölteni a hivatalos honlapra ahol több ezer tizezer van már fent. 2 gombnyomásbol felveszed és feltöltöd. A fű színe mérfördekkel jobb mint a pc-n tusz választani hogy körös legyen vagy átlós vagy ez vagy az van 6 féle fűminta. Szépen kidolgozva a kopásoktol kezdve a gyönyörű új füvesítésig. És ne is haragudj tudom hogy ezket te csinálod de annál szebb és élethűbb füvet nem láttam még készítve se.
Ez a bannercsere meg a trnaszparnes csere erre meg had ne mondjak semmit.... az is jol megvan csinálva és aki komolyabban játszik lekakilja hogy 1 honap mulva is azt látja.
Összességében munkanélküli lennál a konzolos fifával:D
Ot nem kell grafikát javitani meg mezeket mert minden ok. Akinek meg errea telepeccselt fifára van szüksége és ideje az ugyis megmarad pc-s fifánál. Nekem ezekre nincs is és nem is volt(csak kis mértékben anno) szükségem.