Nem az EA kell szídni. Az EA megcsinálta konzolra a Fifa 08-ba is már a huzott mezeket és nem illyin okádék szinten mint a képen van. Az Eurobe is benne van a huzott mez még jobb minőségben, füstöt is tettek bele, kidolgozott arcok, kidolgozott gyep- tökéletes, szép grafika, lenyűgöző next genes gameplay.
Tudom most jöttök majd azzal hogy a hülye konzolos. Jah, lehet mondani, de énis sokáig pc toltam, de beleuntam hogy sose kapok semmit. MEgnéztem pc-re az eurot hát az valmi vicc,de tényleg... kuka.
Szval mégeccer elmondom, nem kell a fifát szídni és az ea-t mert kurvajóra megcsinálták az Euro 2008-at. Jah, hozzáteszem, a menedzserek is benne vannak és bevágják őket hogy ott magyaráznak, meg idegeskednek a pálya melett. ÉS Brekinek van igaza, de ezt már mondtam énis: amig ekkora warez megy és fog is menni mi a szarnak csinálnák PC-re meg a jó gémeket? Ráadásul még iylen okádék játokok miatt fejlesztik is a userek a gépet és nyomják a pénzt bele. Ui: fifa 08 miatt vettem konzolt, mert ég és föld volt pc és konzol között - addig eszembe nem jutott de meguntam a szarakodást.