10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• mikiking
    Ha valakit érdekel akkor ovlassa el,és szoljon hozzá . jo hirrek :
    Tény, egy tesztelő legszörnyűbb jellemhibája a szubjektivitás lehet, és bocsássátok meg nekem, de immáron 4 éve kell minden évben teljesen ugyanazzal a programmal játszanom, és látni, hogy a tisztelt fejlesztő urak röhögnek a markukba - hiszen nagyjából 3 heti laza munkával ismét mocskosul sok pénzt kerestek. Fogyasztói társadalom, tudom, profit a cél, és ez így is van rendjén - viszont akkor meg nekem hadd legyen meg az a szabad akaratom, hogy nem keresem többet a jót ebben a trehány munkában. A Be a Pro-módozat tényleg vicces egy-két meccs erejéig, a kapus irányítása jópofa új lehetőség, a megújított játékmenet kellően nehezebb, és egy lehelletnyivel reális lett � mindez azonban még mindig fényévekre van attól, amire az EA Sports valóban képes lenne. Remélhetőleg a FIFA 09 végre visszahozza a sorozat hajdan volt jó hírét, és megkapja az Xbox 360-as változat igencsak látványos motorját. Ha a Konami meg merte húzni a következő generációs megjelenítést az új Pro Evolution Soccerben, remélhetőleg a FIFA sem marad le majd mögötte. Bár ki tudja - lehet, az illetékesek úgy döntenek, hogy jövőre ötödszörre is eladják nekünk a FIFA 2003-at. Köszönjük szépen.
    és ami még jobbb
    the PC versions will get the technic of the much more beautiful console versions - finally! The original licences of the leagues will be included again, too. With other words: FIFA 09 will use the NextGen technic on the PC, too! forrás : Fifa 09
    Na ugy néz ki jo lesz az .... msot lealázhatja a pes-t