Neoncsoves#20301
ték-_-
figy elmodnom hogy voltam a kapu előtt:
Kapus kirohant rám, átpattant felette a labda, álltam a kapu előtt alig 10 méterre... elrugtam, erre felsőkapufa és bele a kapus kezébe :D és nem rugtam erősen. mindegy engem ma nagyon felidegesitett a játék, de azért EB-t itt is megnyertem a spanyolokkal. Svédek ellen lett volna 4-0, helyette lett 3-2, 2 hihetetlen AI hiba gól volt... kapusom megfogta a labdát és elejtette magától(:/) a másik meg az volt hogy tök másfele elvetődött a kapusom :D a 3gól mind szép és jó volt persze ott az ellenfél kapusa bugolt nem reagált meg ilyenek:D
Egyébként tök birom, hogy tétmeccseken Torres-szel futok, minden védőt lefut, és akkor hirtelen a középpályától rakétakilövés szerű érzet után 2mp mulva seggemben az enemy aki természetesen még be is tud elém állni és pont akkor amikor már ott volt a lábam a labda előtt... a kapufák meg mindig viccesek voltak. belülről pattant kifele, akkor kapufa mögött belül átment a hálón (ja jó vicces bug volt) és kifele pattant ki ahonnan megint visszarugtam és most a másik irányba pattant ki. lehet hogy újra kéne raknom mert egy rakás szerencsétlenség ért az elmúlt 3napban ezt a játékot illetően :D Fifa 08at meg nem találom