10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• The Hedgehog
    reményeink szerint a FIFA 09 PC-n már nextgen szintet hoz és kapunk egy jó átiratot, én reménykedem benne, mert ha ezt a FIFA 08-at (nextgen) modolni lehetne akkor bika jó kis game válna belőle... el sem merem képzelni...

csak ugye az a baj, hogy az EA hivatalosan is lenyilatkozta, hogy nem merik ígérni, hogy a PC-s FIFA 09 már nextgen lesz... ugye a 09 fejlesztése már hónapokkal ezelőtt megkezdődött (mint ahogy lenni szokott) és azért ez előremutat valamit... kicsit nagy valagbarúgás lenne a részükről ha jövőre is kijönnének egy ilyen grafikájú és minőségű (ha ezt minőségnek lehet egyáltalán nevezni) PC-s focival

bár a rajongók felháborodását látva nem hiszem, hogy meg merik ezt tenni... ellent mondanék az előttem szólónak (passz ki), ugyanis azt mondta, hogy a FIFA 08 nextgensége nem volt hivatalos... márpedig igen... a FIFA 07 kiadása után valamikor februárban nyilatkozta le a játék producere egy FIFA 07 alapján készült interjúban, hogy a FIFA 08 immár a főbb platformokra, köztük PC-re is nextgenként jön

szerintem folyt is a fejlesztés, csupán nem sikerült időben elkészíteni az átiratot, így a kiadás előtt fogták a FIFA 07 motorját és belepakolták a friss adatbázis, új mezeket és egy nevetséges játékmódot, ez pár embernek kb 2 hónap alatt mehetett... ergo szerintem kifutottak a portolásra szánt időből és nem sikerült optimizálni PC-ra a motort... erre alapozva, lehetséges, hogy a FIFA 09-ig már lesz rá idejük

volt egyébként náluk már ilyenre példa, anno a FIFA 2002-vel csúsztak így meg, akkor hivatalosan be is ismerték, hogy kicsúsztak az időből és sok mindent ki kellett hagyni