10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    ami a reklámokat illeti: ott nem kifejezetten a pc-s fifát reklámozzák,ott platformtól függetlenül reklámozzák magát a fifa 08-at(és hát persze,hogy a nextgen fifáról tesznek be videót)

ha rá lenne írva a pc-s fifa borítójára,hogy ez nextgen,akkor nyilván érezhetnénk magunkat átverve.és akkor is,ha a pc-s fifát nextgennek ígérték volna.de nem ígérték,mondom,csak néhány újságíró találgatott,mert hát valamit írni kellett...igazából a média fújta fel az egészet,és ezért kezdtek a gamerek bizakodni,és most teljesen átverve érzik magukat,holott ők nem ígértek nekünk egy húdejó játékot.egyedül a magyar kommentárt nyomatták a tv-s reklámokban is,és az tényleg megint megvolt,sőt bővítették is.meg még a be a proval kampányoltak nagyon,szintén meglett.

csak azért nem értem,hogy miért érzi magát mindenki átverve,holott én sem érzem magam annak,és nem hiszem,hogy én többet tudtam bárki másnál...csak volt logikám,tudtam,hogy nem lesz nagy durranás,kijött,és elkezdtem játszani.aztán a kijövetelkor már várta a sok kis fikázó,hogy jöhessen ide:lejátszottak 1-2 meccset(ők maguk mondták,hogy pl egy félidőt nem tudtak játszani,annyira nem bírták ki),tehát esélyt sem adtak a játéknak.én meg még a 15-20.meccsem után is sok apróbb finomításra rájöttem,de ettől még tényleg nem vmi nagy szám a gameplay.szóval,a fórumos fikázásokat már csak az újságírók tetézik(és lényegében mind ugyanarról szól)