10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    úgy látom manapság divat lett fikázni a fifát.

jómagam is mostmár inkább pesezek,a fifát hetente kétszer veszem elő,de csak azért,hogy a bajnokságban lejátszam a meccsemet,tehát már csak a multiplayer miatt játszok a fifa 08-cal.mégis kezd kicsit uncsivá válni.minden fifát fikázó azt mondja,hogy "régen nagy fifás voltam,de nagyon nem változott a játék már 2003 óta,de szeretném,ha megint jó játék lenne" meg hogy "ugyanazt a rókabőrt húzták le megint az ea-sek" és hasonlók.

a nextgen grafot nem ők ígérgették,csak néhány újságíró spekulált,az ea nem etett,legalábbis én nem láttam sehol olyan reklámokat,hogy ez most milyen jó lesz,meg hogy nextgen graf így,úgy,amúgy.de lehet,hogy csak én nem olvastam eleget,lehet,hogy csak én nem figyeltem oda annyira a reklámjaikra,és lehet,hogy csak én nem vártam el sokat a játéktól.

minden cikkíró ugyanazt megírja,tényleg unalmas már...és ezt az egészet úgy állítják be,mintha ezt nekünk kötelező lenne megvenni.ha kötelező lenne megvenni,akkor jogos lenne a felháborodás,de úgy érzem,hogy a gamereknek mára elvárásaik lettek.erre szokták mondani,hogy "inkább örüljenek,hogy lyuk van a seggükön".régebben ha kijött egy játék,annak örültek,és nem követeltek újabb részeket,örültek,ha kijött egy második rész.

vagy az mégis lehet,hogy ennyire naív lenne a gamer társadalom?

mert hogy ha én nem számítottam nagy durranásra,akkor ők nem tudom mit vártak.pedig nincsenek ea-s kapcsolataim,semmivel sem tudtam többet a megjelenés előtt a fifáról,mint mondjuk ti.

mondom,én is mostanság már áttértem a pes-re,de attól még eléggé zavaró,hogy minden cikk tartalma szinte ugyanaz,és az ea-t valóságos gonosznak állítják be a kritizálók.pedig nem muszáj megvenni a játékot,egy játék meg azért ne váltson már ki ekkora felháborodást,mert az már eléggé cink...lehet mondani,hogy nem szép a grafika,nem olyan jó a játékélmény,de azért néhány cikkíró igencsak túlzásba esik.

mondjuk manapság divat fikázni mindent...

nem megvédeni szeretném a játékot,csak már engem is irritál,hogy ennyire szaroznak egy olyan dolgot,amit senkire sem kényszerítenek,tukmálnak rá,ez is csak egy lehetőség számunkra,nem pedig létfontosságú dolog.

ez a "pes-szim,fifa-árkád" meg eléggé...hát,hogy is mondjam:rossz megfogalmazás.egyik sem szimulátor,aki meg azt mondja,hogy a pes szim,az nincs tisztában a szimulátor fogalmával.